USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «яєчному скандалі» провина польських охоронців, - МВС РП

7 Серпня 2013 08:00
Польське Бюро охорони уряду, що відповідає за охорону перших осіб держави, визнало, що причина «яєчного інциденту», що стався з президентом Польщі у Луцьку, у «помилках в навчанні та деяких процедурах», інформує «Голос України».
Під контролем Міністерства внутрішніх справ Польщі, якому підпорядковане Бюро охорони уряду, в цій структурі «вже розпочалася реалізація програми, що має на меті недопущення подібних інцидентів у майбутньому» - повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ Республіки Польща.
Про які саме помилки та шляхи їх виправлення йдеться не повідомляється: «процедури охорони найважливіших осіб у державі є таємними, тому не можна оприлюднити деталей змін, які будуть запроваджені в БОУ» – наголосив виконуючий обов’язки прес-секретаря МВС Польщі Павло Майхер.
Нагадаємо, що 14 липня під час візиту польського президента Броніслава Коморовського до Луцька з метою вшанування жертв волинських подій 1943 року, під час спілкування глави сусідньої держави із населенням, 21-річний уродженець Запорізької області Іван Ш., член «антифашистської» організації «Слов'янська гвардія», зумів розчавити яйце на плечі Броніслава Коморовського.
За цей провокаційний вчинок за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України Іван Ш. відбувся умовним позбавленням волі на 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus