USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку запрацювали мобільні сервісні центри МВС. Де відкрили

16 Серпня 2022 10:10
У Луцьку запрацювали мобільні сервісні центри МВС. Вони надаватимуть послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.

Про це повідомила пресслужба Сервісних центрів МВС у Волинській області.

Мобільні сервісні центри МВС працюватимуть упродовж 2 тижнів: з 15 до 20 серпня та з 22 до 27 серпня.

Графік роботи – з 9:30 до 17:30.

Сервісні центри відкрили у Луцьку на таких вулицях: вул. Ковельська, 53 (Луцька райдержадміністрація – кабінет ЦНАПу), вул. Соборності, 18 (РАЦС), вул. Гордіюк, 14б (регіональний сервісний центр в області).
Отримати послугу можна лише за наявності талона електронної черги, зареєструвавшись онлайн через е-запис https://eq.hsc.gov.ua/.

Читати ще: У Луцьку працюватиме 5 мобільних сервісних центрів МВС: де, коли і як записатися

На мапі необхідно обрати Луцьк та адресу мобільного сервісного центру МВС. Буде можливість обрати талон на певний час протягом двох днів – на день візиту або наступний день.

Такий експеримент дозволить протестувати виїзний формат, отримати відгук від клієнтів, наголошують у пресслужбі.

Як зазначила Суспільному речниця регіонального сервісного центру на Волині Юлія Матящук, такі мобільні сервісні центри запрацювали на допомогу волинянам у зв’язку зі збільшенням кількість автівок, завезених з-за кордону, та утворені черги з реєстрації та перереєстрації авто біля сервісних центрів на Волині. Послуги надають фахівці, які приїхали із Київської, Чернігівської, Кіровоградської і Донецької областей.

Як зазначив міський голова Луцька Ігор Поліщук, частина коштів від надання цих послуг буде спрямовуватись до міського бюджету. Якщо експеримент себе зарекомендує з позитивної сторони і буде попит на послугу, то її надання продовжать.

У мобільному сервісному центрі, що зараз знаходиться у луцькому РАЦСі, зареєструвала автомобіль лучанка Ірина Мельничук. Товариш жінки Олександр Онищук розповів, що спершу авто намагалися зареєструвати в сервісному центрі у селі Струмівка, але через великі черги з охочих вирішили зачекати.

«Тут я близько живу. Я не реєстрував, бо молодим це легше робити. Зареєструвалися, прийшли на 11 годину, без затримок, без нічого», – додав чоловік.
Розмитнену автівку, яку придбала тиждень тому, ставила на облік ківерчанка Руслана Іванюк. Говорить: процедура реєстрації на сайті для отримання послуги не зайняла багато часу.

«Взяти номерний талончик, я буквально учора його взяла. Сьогодні під’їхала, все дуже швидко. Дивилася декілька разів чи можна записатися на місяць уперед. Місця немає», – зазначила волинянка.
Автомобіль ківерчанки оглянув експерт сервісного центру Руслан Конюшко, який приїхав на Волинь із Донеччини та перебуває в Луцьку у відрядженні. Каже: під час огляду встановлює оригінальність клейма номерних агрегатів, а також наявність змін у змісті клейма номера кузова, двигуна чи шасі.

«У кожного експерта в практиці є машина, яка була зі зміненими номерними агрегатами. Періодично зустрічаються або підроблення автомобілів, або підроблені документи», – зазначив Руслан Конюшко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus