USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна веде перемовини з РФ щодо імпорту електроенергії

18 Листопада 2014 11:45
"Укрінтеренерго" почала переговори з російською стороною про можливість імпорту електроенергії з РФ.

Про це заявив міністр енергетики і вугільної промисловості Юрій Продан під час Україно-норвезького форуму, - передає "Апостроф".

"У зв'язку з тим, що є відповідне рішення РНБО, я доручив компанії "Укрінтеренерго" провести відповідні переговори з російською стороною для того, щоб визначитися, які обсяги можна імпортувати і за якою ціною", - сказав Продан.

Нагадаємо, що рішенням РНБО, введеним в дію указом президента, передбачена можливість імпорту електроенергії з РФ у випадку необхідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 11:53
ТАК, допоможемо ворогу!
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 12:00
От Вам і парадокс. Хтось кричав, що проживемо без Росії. А в результаті струснули повітря. Навіть Рожищенський сирзаавод закрився через відсутність ринків збуту ( як писали ВН) . А що вже говорити про серйозніші підприємства. Купувати електоенергію будемо у "агресора", тай й за це йому ще гроші платити. Це називається шизофренія. Щось одне явно зайве.
Анонім до Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 12:36
А вы подружитесь с Европой.Может они помогут вам с рынком сбыта сыра.Табачок украинский пока на "ура" расходится.А как поднимете на него цены до европейских,то пол-Волыни в глубокой жо...е окажется.
інга Показати IP 18 Листопада 2014 12:01
Ото клас.!!!!! Раніше Україна сама продавала електроенергію. А тепер купуватиме іі - і не просто купуватиме а в РОСІЇ!!!!! А якже "бойкот товарів країни-окупанта"???? Це для цього майдан був??? Щоб вугілля купувати в Африці, електрику та дорогущий газ в Росії, щоб для населення зробили передоплату за комун послуги??? за долар по 17 і євро по 21, за бензин і соляру по 18 ???? Це в цій державі рік тому жилось х...рово???? А зараз уже всі задоволені????? Чи в цьому теж вина "попередньої злочинної влади"???? Тепер революціонери вже в депутатських та міністерських кріслах - то напевно це найбільше досягнення майданів!!!!!1
Оля до інга Показати IP 18 Листопада 2014 12:13
Ото дап ми маємо стільки атомних станцій, а електроенергію будемо купувати у кацапів.Ви можновладці там з глузду часмо не вийшли.А нас ви вже додушите. Бо ми вже не можемо заплатити за опалення у нас пенсії 1000 , азарплата 1500. За що кладуть голови наші діти за нашу корпповану,здичавілу Україну,де ми раби і голота будемо.За 40 років відпрацьованого стажу 1200 пенсія. Всіх зрівняличого платите тим, у кого 5 років стажу.Це Єврпа.В Європі ,одежують ці пенсії,що не сплатили до пенсійного фонду?Самі крадете, пільги багатим, пенсії десятки тисяч, мльйонний бізнес і то всіх чинуш вплоть до сільської ради. Та хай пулін пустить атомну бомбу,щоб ми вже всі подохли і ви разом з нами ворюги.
Анонім до Оля Показати IP 18 Листопада 2014 12:32
А вот я живу в "немытой" России,получаю зарплату больше 50тыс рублей.за коммуналку плачу 5 тыс. и о другом лидере своей страны даже не помышляю.Воруют,ну и хрен с ними,в могилу все не заберут.Зато и у меня есть возможность жить и не задумываться о хлебе насущном.
Lex до Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 12:40
Ну и для чего вы это написали? Половина Волыни работает в России, получает 50тыс рублей и платит 1000 гр за коммуналку.
Вова до інга Показати IP 18 Листопада 2014 12:14
коментар було видалено
підтримую Показати IP 18 Листопада 2014 12:18
коментар було видалено
Lex Показати IP 18 Листопада 2014 12:37
Вот те раз... Начинает доходить до некоторых, что буржуи ведут украину как барашков на убой
ужас Показати IP 18 Листопада 2014 12:47
Да, дебільна держава, інакше не скажеш. Не думали, що так буде. Тільки за що наші діти загинули і далі гинуть - за ЩО? Це ж треба - платити ворогу гроші за електроенергію, а він за ці ж наші гроші вироблятиме автомати і гради для нас. В нас же є свої електростанції (понатикували їх на Україні повно, а електроенергію купляти треба в Росії). Весь світ буде сміятися із придурків.
Анонім до ужас Показати IP 18 Листопада 2014 12:59
" Весь світ буде сміятися із придурків. "- давно уже смеются... гей!
55 до ужас Показати IP 18 Листопада 2014 13:48
А коли це Росія стала для нас ворогом? Що ворожого вона за останні 23 роки зробила для України? Чи ми мстимося за 1939 рік? А як дійсно жилось на Галичині пересічним українцям?Скільки на Галичині жило українців?Скільки поляків? Скільки євреїв? Скільки угорців? Скільки руських? Історія Нової України замовчує правду
Вова Показати IP 18 Листопада 2014 12:59
Стало страшно жить до жути: Он повсюду - этот Путин! Что в Кремле-то не сидится? Бродит Путин вдоль границы, Месит дъявольское тесто И захватов, и протестов. Знает каждый первоклассник - Это Путин на Донбассе "Альфу" заманил в ловушку, В Краматорске сжег "вертушку", А уже через мгновенье Банкомат разбил у Бени. Он напал на телевышку, На блок-пост привез покрышку. Отбивал под Соледаром Путин шесть атак недаром: В шахте спрятан - Путин знал - Оружейный арсенал! Путин - в БТРе с "пушкой". Путин - в образе старушки Борщ сварил сепаратистам, А пельмени - террористам. Путин - в маске. Путин - в каске. Это он сгущает краски! И по форме, и по сути Среди нас он. Всюду - Путин. Да и в их ряды, похоже, Затесался Путин тоже. Путин закошмарил хунту - Это ж он затеял бунты, Все собой заплел как плющ - Всемогущ и вездесущ. Спать - нельзя. Сомкнешь ресницы - Тут же Путин станет сниться. Не сбежать. Повсюду - Путин. Стало страшно жить до жути...
321 Показати IP 18 Листопада 2014 13:01
коментар було видалено
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 13:32
Як там Європа, все ще санкції? А нам все одно чи продавати чи купувати в "окупантів " у порошенко там ще й фабрики працюють
Анонім до Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 14:34
А может эти фабрики национализировать ?С их прибыли денежки на помощь воинам АТО явно не отстегиваются и налог на войну с прибыли не отчисляется
обс Показати IP 18 Листопада 2014 14:36
схема буде дуже проста - ми ім даємо потужності на крим вони нам на схід. ще місяць назад політики говорили що цього ніколи не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus