USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Україна не йде в Митний Союз, - спікер ВР

3 Червня 2013 15:33
Спікер Верховної Ради Володимир Рибак запевнив, що Меморандум про поглиблення взаємодії з Євразійською економічною комісією не потребує ратифікації у Раді, бо Україна «не йде у Митний союз», - повідомляє Телеканал 24.

«Якби ми йшли в Митний союз, то тоді б це був документ, який потрібно було б ратифікувати у ВР», – запевнив Рибак і додав, що Україна лише дивитиметься із середини, як працює Митний союз.

Окрім того, спікер наголосив, що «у нас є підготовлена угода, яка в листопаді буде розглядатися – про асоціацію із Європейським Союзом».

«І коли ви почитаєте звернення і подання Президента до Верховної Ради – там написано все, що для України головне питання – це євро інтеграція», – сказав голова ВР.

Нагадаємо, Євросоюз офіційно письмово звернувся до української влади з пропозицією провести діалог про взаємодію України з ЄЕС, щоб мати чітке уявлення про її подальші плани й зобов'язання перед МС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus