USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українські танки йдуть на Чернігівщину

28 Березня 2014 16:11
Модернізовані українські танки передали військовій частині на Чернігівщині, - повідомляє ТСН.

Прес-служба ГПУ повідомляє, що до військової частини вже надійшла бойова техніка на загальну вартість 65 мільйонів гривень.

Модернізовані танки типу "Булат" направили до Чернігівської області на виконання рішення суду.

За рішенням київського господарського суду підприємство "Завод ім. Малишева" зобов'язали виготовити та поставити для потреб Збройних Сил України модернізовані танки Т-64Б виду БМ "Булат" для військової частини на Чернігівщині.

Зазначимо, учора на кордоні з Чернігівщиною російські елітні війська лякали місцевих жителів.

Зокрема, підрозділи Кантемирівської танкової дивізії, Псковської та Тульських повітряно-десантних дивізій висадилися з боку Брянської області поблизу українського села Сеньківка, що розташованого на перетині трьох кордонів - українського, російського та білоруського.

Про це йдеться йдеться у сюжеті ТСН.19:30:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вася Показати IP 28 Березня 2014 16:27
зараз ще і те забируть. хутіну що до флота що забрали тількі нехватає танків...
13 до вася Показати IP 28 Березня 2014 17:06
хай пробує........
13 до вася Показати IP 28 Березня 2014 17:08
поясни для чого тоді ці танки робили, щоб задок катати по болоту в лісі?!
Радио Вьетнам Показати IP 28 Березня 2014 18:21
В стране нагнетается военный психоз, народ щедро жертвует на армию, которая находится в самом плачевном состоянии, решимость и ненависть к врагу транслируется со всех телеканалов, постоянно звучит тема войны, однако военное положение не объявляется. Но Крым, увы, становится частью России. Ребята в масках и с оружием, такие смелые и отвязные в мирных городах против скромных обывателей, вышколенные стрелять и бросать гранаты, отчего-то вовсе не рвутся воевать за Крым, вот что странно
Артем Показати IP 28 Березня 2014 18:47
Т-64 уже морально и материально устаревший танк.Российский Т-90 по всем параметрам превосходит украинский.Но для успокоения людей и такой сойдет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus