USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україну пропонують перетворити на федерацію

29 Січня 2014 08:01
Народний депутат-регіонал Олег Царьов нарікає, що на Західній Україні будують пам'ятники Бандері за гроші, зароблені на сході держави.
Депутат упевнений, що кожен регіон України має розвиватися самостійно і сам вирішувати свої проблеми. Про це регіонал написав на своїй сторінці у Facebook, інформує ТСН.

«Я вважаю, що оптимальний вихід для України – федералізація. Коли на заході ставлять пам'ятники Бандері на зароблені на сході гроші – це не справедливо. У нас різні церкви, різні герої, різне ставлення до історії», - зазначив Царьов.

Нардеп упевнений, що федералізація дозволить «не перетворювати кожні вибори на війну» Переконує, що завдяки східним областям створюється ВВП? і завдяки цьому регіону в країні виплачують зарплати, пенсії.

«Чому по Україні їздять озброєні люди із віддалених від Києва областей і захоплюють адміністративні будівлі? А тих, хто їх обороняють, називають «титушками». Ви хочете так назвати і всіх лікарів, усіх запорізьких таксистів, і взагалі всіх жителів південного сходу України? Тих, хто продовжує працювати, створювати ВВП, за чий рахунок платяться зарплати і пенсії, у тому числі й західним областям», - написав регіонал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ирина Показати IP 29 Січня 2014 08:04
Согласна абсолютно
лучанин Показати IP 29 Січня 2014 08:21
Не найгірший варіант.
Всезнайко Показати IP 29 Січня 2014 08:43
І я - за... Хай лемки погосподарюють без грошей.
Незнайко до Всезнайко Показати IP 29 Січня 2014 09:20
А мабуть ти лемкам даєш щодня гроші на прожиття, чи може для них газ та вугілля продають за зниженими цінами (як сказав ліліпутін, що знижка на газ "для братского украиского народа, а не правительству"), або надають ці послуги безоплатно.?
Ася Показати IP 29 Січня 2014 09:01
Хай ті східняки приїдуть і подивляться як ті лемки працюють і учать як треба жити. Чесно заробляти, а не красти і вбивати
Хохол Показати IP 29 Січня 2014 09:10
Царьов завжди відрізнявся своєю тупістю та дурістю.Західна Україна без вас проживе, і буде процвітати.А ваша федерація буде кормити москалів за що вам видадуть свістульки.
кузьма Показати IP 29 Січня 2014 11:01
Вже цілу не здужає цей клоун пообіцяти Путіну "за содєржаніє", тільки кілька областей. А не все...ться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus