USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уся відповідальність – на Януковичу, - ЄС

20 Лютого 2014 21:24
Міністри закордонних справ Євросоюзу домовилися ввести санкції щодо українських чиновників, "відповідальних за насильство і надмірну силу".

Про це повідомляє ВВС News.

Після екстреної зустрічі глав МЗС верховний представник ЄС Кетрін Ештон заявила, що Євросоюз "призупиняє ліцензії на експорт обладнання, яке можуть використати для внутрішніх репресій".

Проти винних у насильстві в Україні чиновників будуть застосовані також візові санкції та замороження активів.

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявив, що замороження активів і заборону на в’їзд "приймуть в терміновому порядку".

Ештон також заявила, що вся відповідальність за налагодження діалогу і зупинки насильства в Україні лежить на Вікторі Януковичу.

Як відомо, у четвер міністри ЄС погодили запровадження візові та фінансові санкції проти винних у застосуванні неймовірного насильства в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
оуе Показати IP 20 Лютого 2014 23:16
але не тільки на ньому одному. ясна річ, що він придурок і з ним неможливо вести розмову, але ж є і опозиція, яка постіно змінює свою думку, в якої не було і досі немає певної програми, що запропонувати людям, немає лідера. вони не здатні контролювати майдан, хоча саме вони усіх закликали до нього. тому, тут винні обидві сторони.
йопрст Показати IP 21 Лютого 2014 00:33
Не так давно були плівки Мельниченка, бо Кучма комусь щось не лизав. Тому завдяки певним скандалам до влади прийшов той хто почав лизати. Аж раптом вирвався той хто знову не хоче. Що з ним треба зробити? Ні я його не захищаю, він захисту не потребує, та й мені не хочеться. але реальність є реальність. Та й ЄС з США чудово знають що ці санкції йому до одного місця. А тепер ставте мнуси, якщо коментар не видалять взагалі. Але це правда.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 04:08
яник - виродок.У мене багато знайомих з Донецька, а саме інженери, програмісти,вчителі, які,ще 2003р розповідали мені, що за яника голосувати не можна, бо він - справжня бандота, коли їх клан на Донеччині приходив до влади, там постійно когось підпалювали, підривали,підстрілювали. Вони виїхали з Донецька вже років 10 тому , а коли яник став президентом, були шоковані. Так що, мудрих людей навіть у Донецьку не вдалось зазомбувати і підкупити подачками. А у нас на Волині такі придурки знаходяться, соромно! яника - під трибунал!
док Показати IP 21 Лютого 2014 07:54
А якже чєчєтов і К......?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus