USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Києві вбивають людей, а Янукович розповідає про «покращення»

22 Січня 2014 10:50
Політичні випробування посилять Україну. Про це заявив сьогодні президент Віктор Янукович у своєму зверненні з нагоди Дня Соборності та Свободи України, повідомляє прес-служба глави держави.

"Непрості процеси, що відбуваються зараз в Україні, стали іспитом на державницьку зрілість нашого народу, внутрішню єдність та толерантність. І я впевнений, що з політичних та економічних випробувань, які було послано нашій країні, Україна вийде сильнішою і більш загартованою", - сказав Янукович.

Він також відзначив, що саме національна єдність є запорукою утвердження України як вільної європейської держави.

"В основі нашої політики були і залишаються національні інтереси, геополітична зваженість та гуманістичні цінності. Цього року ми починаємо другий етап модернізації нашої країни. Основні акценти - посилення ефективності Української держави, послідовна політика соціальної справедливості, створення сучасної конкурентоздатної економіки. Ми продовжимо підвищувати якість освіти і медичної допомоги. Забезпечимо додаткові умови для розвитку малого і середнього бізнесу, що стане запорукою підвищення зайнятості, створення нових робочих місць. Ми зосередимо наші зусилля на боротьбі з корупцією - в усіх її проявах. Продовжимо започатковані реформи судової влади та правоохоронних органів. Модернізуємо Збройні сили України", - зазначив він.

Крім того, Янукович впевнений, що 2014 рік також стане роком зміцнення та розвитку місцевого самоврядування.

"Ми забезпечимо додаткові ресурси і повноваження регіонам та місцевим громадам. Єдність країни - це не лише наша спільна цінність, але також і модель побудови регіональної політики. Необхідно максимально зміцнити горизонтальні економічні та культурні зв'язки між різними регіонами країни... Ми різні, але ми єдині. І нікому нас не вдасться розсварити чи роз'єднати", - сказав Янукович.

Він переконаний, що 2014 рік стане роком порозуміння та відвертої розмови про спільне майбутнє між представниками різних політичних сил та громадянського суспільства.

"Впевнений, що лише чесний діалог є єдиним шляхом до ефективного вирішення тих завдань, які постали перед країною", - резюмував Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Роман Показати IP 22 Січня 2014 11:03
Хто з ранку почав першим обстріл кордону міліції? Хто взагалі першим почав 19 числа силові дії? То про шо мова? А тепер жаліються?! Всіх попередили! Якщо мізки не варять и взялись до силових дій проти міліції - ну то хто вам лікар?!
Чарівник Смарагдовог до Роман Показати IP 22 Січня 2014 11:06
ШО, страшно стає?
Роман до Чарівник Смарагдовог Показати IP 22 Січня 2014 11:10
Кому страшно? Ти кого тут лякаєш? Мізки включи а "розумник"! Не заспокояться радікали - загине більше людей, а ти радіти тут будеш???!!!
lutchanka до Роман Показати IP 22 Січня 2014 12:26
таке сміття, як ти - не загине(г***но не пропаде). Сидить як п***ло в кукурудзі і ще пельку розтуляє! радікали - люди стоять за гідність не тільки свою. а і таких сц***нів. як ти. Брись,
Чарівник Смарагдовог до Роман Показати IP 22 Січня 2014 13:12
Я тебе не лякаю... Від початку Революціїї було зрозуміло, що загинуть люди... Але зараз морозитись від "радикалів" - підтримувати бикуватих, наглих, одурілих і озвірілих беркутів... немає інших варіантів.. Говорити шось типу: хай дурні вмирають, бо вони полізли перші - гріх і злочин перед людством. Потім той весь беркут розїдеться по містах і почне бити усе що рухається бо вони відчують владу.. і право вбивати.
bogun до Роман Показати IP 22 Січня 2014 13:04
argentina VSTAVAY UCRAINO, VSTAVAY!!
евромайдан до Роман Показати IP 22 Січня 2014 13:38
Ми тобі вже шибеницю разом з бімбою та письменником приготували!!!
Вони Показати IP 22 Січня 2014 11:51
Це ж влада робіть щось розумне а не вбивати людей і говорити про покращення. Люди вас обрали і хочуть жити нормально а не Закони усі написані для чиновників а простим людям і сім"ям на дітей за мінімалку в кращому випадку жити. На стороні простих людей які не мають ніяких зв"язків ні одна державна структура не буде. Так і землі домівки позибарають... хіба це справедливо? не від доброго життя наші діти і онуки таке роблять. Дайте нормально жити не ставте простих людей на коліна перед вами. Бо скоро і прибирати і виносити мусор будете самі
Юрій Показати IP 22 Січня 2014 11:58
Цитата: ...Цього року ми починаємо другий етап модернізації нашої країни.... модернізація вже почалась - сьогодні покращили, вбивши трьох людей на майдані.
читач Показати IP 22 Січня 2014 13:01
Покращення буде тоді як президент із своїми синочками-міліардерами згинуть із лиця землі.
БОГДАН Показати IP 23 Січня 2014 10:17
Це нагла І підла брехня,що міліція застосовує вогнепальну зброю.Влада лише програє від цього ,їй не має ніякого сенсу застосовувати вогнепальну зброю проти протестанів.Історія знає безліч прикладів,коли опозиція з допомогою криміналітету стріляла із снайперських гвинтівок по демонстрантам,а потім звинувачувала у цьому владу.Для прикладу можна навести події 1993 року у Москві,події під час так званих= кольорових= революцій у Лівії,Тунісі,Сірії,Киргизії ,ТаджикистанІ.Там теж невідомі снайпери,як правило із криш висотних будівель(як,доречі, і в Києві), стріляли у демонстрантів,були вбиті та поранені,.а потім у цьому опозиція звинувачувала владу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus