USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

В Албанії прихильники опозиції намагалися взяти штурмом парламент

16 Березня 2019 20:15
Прихильники албанської опозиції зіткнулися з поліцією, намагаючись штурмувати будівлю парламенту на знак протесту проти уряду, який вони звинувачують у корупції та зв’язках з організованою злочинністю.

Про це пише Європейська Правда з посиланням на AP.

Протестувальники на чолі з лідером Демократичної партії Лулзімом Башeю прийшли до будівлі парламенту і спробували прорвати поліцейські кордони, кидаючи димові шашки та інші предмети в офіцерів.

Поліція розігнала їх сльозогінним газом і водометами. Кілька мітингувальників отримали травми, їм допомагали ті, хто був поруч.

Приблизно через 40 хвилин штовханини біля входу до парламенту, лідер опозиції повів людей до свого штабу, зобов’язуючись продовжувати щоденні протести «у кожному місті, кварталі, вулиці, будинку, селі».

Опозиція, чий 31 законодавець вийшов з парламенту, відмовляється від діалогу з прем’єром Еді Рамою, вимагаючи тимчасового уряду без нього для підготовки дострокових виборів.

Сполучені Штати і Європейський Союз застерегли опозицію від застосування чи розпалювання насильства і закликали до переговорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus