USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Верховна Рада призначила всеукраїнські місцеві вибори

17 Липня 2015 15:03
Верховна Рада України прийняла постанову про проведення місцевих виборів в Україні 25 жовтня 2015 року. Це рішення підтримали 237 нардепів.

На окупованих територіях Донбасу й Криму голосування не буде. Водночас питання проведення виборів на контрольованій Києвом території Луганської та Донецької областей, вирішить Центральна виборча комісія. Новину передає «Преса України».

Депутати переклали відповідальність за вибори у прифронтовій зоні на рішення ЦВК. Водночас остаточне рішення про призначення або неможливість проведення голосування все одно буде за парламентом.

«Центрвиборчкому надано право ініціювати визнання неможливим проведення виборів у населених пунктах на кшталт Широкиного. Тепер завдання забрати з ЦВК таких як Охендовський. Прохання до громадськості визначати гідних кандидатів у нові члени Центрвиборчкому», - пояснив народний депутат Єгор Соболєв.

Нагадаємо, 14 липня 2015 року Верховна Рада прийняла закон про місцеві вибори. За відповідне рішення проголосували 257 народних депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ху Показати IP 17 Липня 2015 18:25
Все сделали как завещали Байден, Пайет и Нуланд. Самое главное с поводка не соскочить, иначе печенек не видать.
Хлоп Показати IP 18 Липня 2015 09:00
А за кого голосувати? Нікому не вірю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus