USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Верховна Рада ухвалила закон про місцеві вибори

18 Червня 2015 18:36
Законопроект про місцеві вибори депутати Верховної Ради України ухвалили у першому читанні на засіданні сьогодні, 18 червня. Про це йдеться на сайті Парламенту.

За нього віддали свої голоси 271 народні депутати.

Згідно з законом, обласні, місцеві та районні ради обиратимуться за пропорційною системою з відкритими списками.

Також депутати 242-ма голосами підтримали підготовку цього законопроекту до другого читання за скороченою процедурою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Екскурсовод Показати IP 18 Червня 2015 21:48
Кожна влада-банда міняють закони про вибори під себе.
ВР Показати IP 18 Червня 2015 22:10
Одні сволочі,які в поті чола працюють,щоб якомога швидше цей народ знищити.Для виборців один х.й відкриті вони,чи закриті.Списками партійні монополісти-боси протягують потрібних людей,щоб узурпувати владу щей на місцях.Якщо ми це дозволимо,то краще нехай ворог керує нами,то хоч будемо знати,що на ворга працюємо.А тут свої вороги вже 24-ри роки кров п"ють і кінця-краю не видно і його і не буде того кінця.КІНЕЦЬ буде дуже скоро нам.А тепер в мене запитання тим мудрагелам,які так рвуться прийняти цей закон: "Чому ви нешановні плюєте на Основний Закон УКРАЇНИ_ КОНСТИТУЦІЮ? Адже 38-а стаття говорить,що кожна людина має право на вибори і кожна людина має право бути ВИБРАНОЮ!!! Як може бути вибраним військовий,якщо законом йому заборонено бути в членстві різних об"єднань? Як може бути вибраною людина,яка не є членом партії,а розуму,харизми,парадигми в неї в десять разів більше ніж в безмозглих,корумпованих партійців? Ми вже по горло ситі вашою роботою в ВР,КМ і інших держустановах.Вибори до різних рад тільки за мажоритарною системою і правом самовисування.Люди повинні вибрати ОСОБИСТОСТЕЙ,які будуть працювати і захищати інтереси простих громадян,яких люди добре знають,а не тих,що навіть в очі не бачили і нічого про них не чули,не те,щоб щось про них знали.Партіям повна недовіра і повинен бути кінець!!!
Я не знаю вас ВР Показати IP 19 Червня 2015 00:48
Але вірю вам бо пишете правду бо у Америці обирають суддю прокурора шерифа і так далі а у нас буде ще більша жопа
арістарх Показати IP 19 Червня 2015 07:25
Я не знаю ні одного ні другого але впевнений що ні один ні другий в виборних органах або ніколи не працювали або нічого в їх роботі не розуміють.Будьти хоть тисячу раз ОСОБИСТІСТЬ без підтримки у раді колег однопартійців ти є ніхто .Тільки для підтримки депутатського запиту у раді треба половина плюс один голос складу ради Памятайте шановні виборці щоб ефективно захищати ваші зоконні права і інтереси треба мати у раді команду однодумців.Робота ОДНООСІЬНИКА в раді приречена на провал.Протистояти свавіллю чиновників правоохоронним органам злочинності можна тільки командою однодмців Одноосібника швидко заклюють Україна це вам не Америка.Я партійний мажоритарник і зна про що кажу.Вибачте за правопис ще слабо володію клавідтурою
до арістарха Показати IP 19 Червня 2015 08:51
Жо..па ти партійна
арістарх Показати IP 20 Червня 2015 06:43
коли бракує розуму і інтелекту то вдаються до лайки образ нецензурщини тощо На жаль в україні таких багато Чим думають в тому і живуть Вибачте я не хочу особисто вас образити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus