USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вікторов лікувався і не знав, що в розшуку

14 Жовтня 2011 10:51
Поки міліція розшукувала депутата Волинської облради із фракції «Свобода», керманича комунального підприємства «Спецкомбінат» Олександра Вікторова, політик перебував на лікуванні.
Про це повідомила прес-служба облорганізації «Свободи».
У політичній силі переконують, що після лікування, спричиненого погіршенням стану здоров’я внаслідок вчиненого « маски-шоу », Олександр Вікторов добровільно з’явився до слідчого прокуратури зі своїм захисником, і заявив, що готовий давати свідчення. «Він пояснив, що після вилучення засобів мобільного зв’язку не володів інформацією про своє оголошення в розшук, а коли про це дізнався, прийшов до прокуратури, аби довести, що ні від кого не ховається», - йдеться у повідомленні прес-служби.
Попри це, правоохоронці оформили його появу до слідчого прокуратури як затримання, після чого повезли до суду. Луцький міськрайонний суд продовжив перебування Олександра Вікторова в ізоляторі тимчасового тримання до десяти діб. Відповідне рішення суду не може бути оскаржене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
зе бест Показати IP 14 Жовтня 2011 11:03
Кіно...
СВАБОДІВЕЦЬ Показати IP 14 Жовтня 2011 11:22
Све буде добре.Піде Вітів до голови ПР візьме бабла заплатить де треба і відрпустять великого патріота великоі партіі бо хто ж ще буде боротися за національну ідею,і з ким тоді буде боротися ПР,КІНО!!!
111 Показати IP 14 Жовтня 2011 15:51
Всі чиновники, як тільки запахне смаженим, бігом вкладаються в лікарню, купити можна все. Щоб ви всі і справді туди потрапили, разом з тими продажними лікарями, які вас туди вкладають. Задовбали. Мого знайомого, після операції,не знявши швів, виписали на чяетвертий день доліковуватись вдома, бо місць нема, зате для опальних чиновників завжди є місця.
позор Показати IP 14 Жовтня 2011 15:54
і чого як брати хабарі-то пихате і здорове- а як візьмуть за д у ...пу- то слабе аж мало не вмирає.
Гачок Показати IP 14 Жовтня 2011 20:15
Напевне без пам"яті попав в лікарню! Батько також не був інформований, і всі родичі! Лікарня без звязку-це щось нове 21століття. Напевне політичного притулку вже шукав ! Всерівно колись натрапить на свого!
Man Показати IP 16 Жовтня 2011 11:04
О,свиню зловили,тепер будуть колоти падло жирне.
Коля Показати IP 17 Жовтня 2011 14:22
от ...о брехливе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus