USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Волинь святкуватиме Незалежність без «блеска в глазах»?

11 Липня 2011 14:01
До дня 20 річниці Незалежності України в Луцьку запустять два салюти, в Рожищі вишиють 10 метровий рушник, в Нововолинську влаштують мотокрос, а у Ковелі свято вишиванки.

Про це стало відомо 11 липня під час координаційної ради з питань відзначення 20 річниці незалежності України.

Як повідомив начальник управління внутрішньої політики Волинської ОДА Андрій Мельник основні і найбільші святкові заходи пройдуть в Луцьку. Зокрема, з 13 по 14 серпня пройде музичний фестиваль «Пісні великої Волині», куди запрошені артисти й з сусідніх областей.
Окрім цього, в Луцьку на одній з площ пройде концерт творчих колективів.
На класичний академічний концерт, що пройде у відремонтованому музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка запрошують Василя Зінкевича, однак співак поки що не підтвердив своєї участі – кажуть, може бути зайнятий.
Окрім цього, в місті пройде свято хліба, книжкова ярмарка та масовий велопробіг «Колеса здоров’я».
Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук каже, що заходи до дня міста 21 серпня проходитимуть в замку Любарта.
Окрім того. Зі слів віце-мера, Луцьк у зв’язку з святами бачитиме два феєрверки – 21 та 24 серпня.
За словами начальника управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Миколи Зайченка у Нововолинську пройде міжнародний дитячий турнір з футболу «Спорт без кордонів», в Шацьку відбудеться турнір з веслування на байдарках і каное, а в у Рожищі і Турійську пройдуть козацькі забави.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук зауважив, що не бачить у планах святкових заходів нічого нового. Нема і «блеска в глазах» - додав губернатор, Відтак порадив урізноманітнити програму.

У планах влади за словами в.о. начальника управління соцполітики облдержадміністрації Олександра Жураківського також надати фінансову допомогу у розмірі 100 гривень 50 людям, яким виповнилося 100 років та більш як 400 ветеранам ОУН-УПА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
adams Показати IP 11 Липня 2011 17:55
На 20 років могли б щось придумати цікавіше...
Лучанин Показати IP 11 Липня 2011 18:14
Ну на черговий 20й день НЕЗАМОЖНОСТІ в очах може бути тільки злість та ненависть. Якщо ж в кого при цьому з'являється блиск, то таких людей треба терміново до шпиталю, до дохтора психіатра!
1 Показати IP 11 Липня 2011 22:56
А яке святкування , коли при владі антиукраїнські сили, і комуняцька гідра голову піднімає.
Dyssja Показати IP 12 Липня 2011 21:56
що заходи до дня міста 21 серпня проходитимуть в замку Любарта. а чому у нас день міста кожен рік в інший день, невже не можна призначити дату і святкувати день міста саме в цей день а то кожен рік то 23 то 22 то ще якогось непонятно. упа і люди котрим по 100 років це звичайно добре але що буде для молоді?
пан Коцький Показати IP 13 Липня 2011 23:58
"о дня 20 річниці Незалежності України в Луцьку запустять два салюти"- бо 2 роки правління ПР?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus