USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин став головою Донецької облради

5 Серпня 2011 10:27
Андрій Федорук, якого 4 серпня обрали новим головою Донецької обласної ради, народився у Ковелі на Волині.
Депутати Донецької облради обирали нового голову, оскільки попередній Андрій Шишацький у липні був призначений головою Донецької облдержадміністрації. Про це пише Український тиждень.
Кандидатуру Федорука на посаду керівника обласною радою вніс сам Шишацький. Інших кандидатур на цю посаду ніхто не висував.
Федорука підтримали 124 депутати з 132, присутніх на сесії обласної ради. П'ятеро проголовалі «проти», двоє – утрималися. Один бюлетень визнаний недійсним. Всього в облраді 180 депутатів.
Голосування проходило в таємному режимі.
Сам Федорук зазначив, що має намір забезпечити спадкоємність політики. «Упевнений, що у нас складуться партнерські відносини з главами міст і районів», – сказав він.
Раніше Федорук обіймав посаду заступника голови облради, а після переходу Шишацького на посаду голови Донецької облдержадміністрації виконував обов'язки голови облради.
Новий глава облради пройшов в облраду за списком Партії регіонів.
Федоруку 43 роки, він народився у Ковелі Волинської області.
Він працював гендиректором АТ «Менеджмент Асетс Корпорейшн», засновник якого – старший син Президента України Олександр Янукович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
олена Показати IP 5 Серпня 2011 11:36
точніше ковельчанин... це теж нині багато про що говорить
Ковельчанин Показати IP 5 Серпня 2011 13:33
І про що це говорить?
хвєдя Показати IP 5 Серпня 2011 15:21
Там де Ковельчани там порядок і діло.
Beautiful Days Показати IP 5 Серпня 2011 17:41
...Ага) Дорогу ковельську добре ремонтують досі))),такий порядок, як і кругом))) в нашій країні...
Аналітик Показати IP 5 Серпня 2011 19:07
А ще мером міста Чернівці був три каденції волинянин Микола Федорук. Уродженець Пісочного Ковельського району. На ковельських болотах і пісках ростуть недурні люди, чого не скажеш про горохівські чорноземи. На жаль, він замахнувся на перевибори депутатського корпусу місьради і в березні нинішнього року абсолютною більшістю голосів був відправлений у відставку. Що називається: "Пішов за шерстю, а повернувся стриженим".
San Показати IP 5 Серпня 2011 21:50
Цікаво, чи цей ковельчанин володіє, а головне - розмовляє українською сьогодні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus