USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Я би взагалі заборонив пенсіонерам голосувати на виборах», - Гордон

27 Липня 2017 11:24
Держава загнала українських пенсіонерів в убогість і легко ними маніпулює на виборах, уважає український журналіст, засновник видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон.

Журналіст запропонував позбавити пенсіонерів права голосу, тому що вони загнані державою в убогість і голосують за гречку й гроші. Про це він заявив в ефірі телеканала "112 Україна".

"Я зараз скажу річ, за яку мене будуть лаяти, але мені однаково. Я би взагалі заборонив пенсіонерам голосувати на виборах. Я б увів закон, що голосувати можуть тільки платники податків, тільки люди, які живлять бюджет своїми грошима, податками, тому що в них інша психологія. Пенсіонери починають продаватися за гречку, вони в жахливому становищі. Я кажу з позиції того, як краще державі. Державі краще, щоб голосували, обирали депутатів тільки люди, які платять податки до бюджету", – сказав Гордон.

Він додав, що нинішній підхід виборців до голосування приводить до Верховної Ради "збіговисько злодіїв, чужих представників, зрадників, деградованих елементів, людей, які прийшли заробляти гроші".

"Ви знаєте, у чому полягає система? Спочатку пенсіонерів доводять до скотинячого стану, коли в них немає грошей, у них крадуть ці гроші, а потім їм кажуть: ну що, проголосуємо? Ось тобі гречечка, ось тобі 200 або 500 гривень, залежно від того, де вони живуть. Я це все бачив, я на виборах це все бачив, як купували людей. А зараз уже сучасніші методи підкупу. Знаєте, що їм говорили? Це коли я балотувався до Верховної Ради. Говорили так людям: "Ви знаєте, зараз після Майдану дуже важливо, щоб усе було законно, щоб проросійські сили не потрапили в парламент. Тому ось вам 500 гривень за те, щоб ви прийшли і поспостерігали, щоб усе було чесно і законно. От вам 500, вашій дружині, вашим дітям по 500". Люди приходили – і за кого вони голосували? За того, хто їм давав по 500, щоб вони поспостерігали. Витончена система, незміцнілі мізки виборців", – розповів журналіст.

Гордон додав, що коли був кандидатом у депутати ВР, побачив рівень електорату.

"Я, на відміну від багатьох, пропустив через себе, через свої очі, через своє серце 30 тисяч осіб. 30 тисяч, друзі! У мене було ноу-хау, я про це розповідав: я видав 30-тисячний тираж своєї книжки, ми поставили столик із моїми друзями. Книжки на стіл, черга 500–600 осіб у людному місці. Я підписую книжки і розмовляю з людиною. Я зараз говорю вбивчі речі, але оскільки я нікуди не балотуюся – мені все одно. 10% – нормальні, адекватні, свідомі, розумні люди. Далі – від поганого до дуже поганого. І це наша біда – деградація виборців. Тому коли ми говоримо про поганий парламент, треба починати з поганих виборців", – упевнений він.

Журналіст переконаний: держава легко маніпулює пенсіонерами, тому що загнала їх у злидні.

"Один депутат обирався свого часу в місті Мелітополі і боровся там із дуже серйозним іншим депутатом, який ходив по дворах, до кожного достукався, такий роботяга був із соціалістів-комуністів, не буду казати хто. Цей депутат, який обирався, послав у Мелітополь людей із грошима – і виборців просто купили, він жодного разу туди не приїжджав. Він потім приїхав до Мелітополя, вийшов із трапа літака і сказав: "Ну, подивимося, як тут Маріуполь за мене проголосував". Йому кажуть: "Це Мелітополь". Він каже: "Мелітополь? Та яка різниця!" Ось так у нас відбуваються вибори народних депутатів. І нехай та людина, про яку я кажу, згадає мене зараз", – розповів Дмитро Гордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
анонім Показати IP 27 Липня 2017 11:38
Гордон красава. Один з небагатьох публічних людей зі здоровим глуздом. Речі звичайно непопулярні говорить, які слабо вписуються в догму "урапатріотизму", але правильні на свій час.
Читач Показати IP 27 Липня 2017 11:39
Нарешті хтось це озвучив
Таки Да Показати IP 27 Липня 2017 11:40
100% згідний!
Негордон Показати IP 27 Липня 2017 12:01
А давайте взагалі дозволимо голосувати на виборах тільки певному колу людей, котрі, за визначенням Гордона, здатні зробити потрібний, правильний вибір. Тобто взагалі людей, народжених при СРСР до виборів не допускати "по умолчанию" ( у тому числі і його), визначити шкалу патріотичності і правильності і згідно цій шкалі класифікувати виборців...Дурдом! Якщо Гордон - продажна людина, то хто надав йому право всіх людей старшого віку записувати у категорію тих, хто за гречку продасть свої переконання? Хоча є люди, як і згадуваний журналіст, що пристосовуються під будь-який правлячий режим.
Гордон-гордон до Негордон Показати IP 27 Липня 2017 12:55
Не перегинайте. Перечитайте ще кілька разів і спробуйте зрозуміти про що говориться. Якщо в людини гангрена на пальці ноги, то його нормальний лікар ампутує, а лікар з мисленням подібним до вашого, буде класти примочки і розповідати, що в тілі кожен орган важливий і ампутувати його не можна. Результат я думаю всі знають який буде через певний час. Чи ви хочете сказати, що четверта частина населення (пенсіонери), загнані в злидні, не будуть піддаватись маніпулюванню?? Не про всіх же говориться, а про переважну більшість, причому з оглядом на теперішній стан справ - і це правда. І чим раніше ми почнемо дивитись тверезо і без емоцій на ситуацію, тим раніше з лайна виліземо, причому ВСІ. І ПЕНСІОНЕРИ В ТОМУ ЧИСЛІ. Звичайно, якщо емоції затьмарюють розум, то дорога одна - майданити далі і кричати що Україна це Європа.
Негордон Показати IP 27 Липня 2017 13:10
Вікна Овертона? Тобто вкидання думки в народ відбулося, по плюсикам зрозуміло, що більшість готова своїх батьків записати у відпрацьованний матеріал, нездатний мислити і, як наслідок, це буде прошарок суспільства, котрий немає права на життя і права показати певній владі червону картку? Браво,волиняни! Може відразу прийміть закон, щоб усіх пенсіонерів у прірву скидати, бо тільки мороки з ними. Життя для молодих! Так?
12345 до Негордон Показати IP 27 Липня 2017 15:41
Приклад це Польща. Як там на виборах недавніх казали "Zabierz babci dowód", переклад забери в бабусі паспорт. І не помилились поляки, не помилились. Бо знали що пенсіонери за гречку, і за "а колись як добре було" затягнуть всіх в совкове *авно, навіть внучиків не пошкодують.
Євген Показати IP 27 Липня 2017 13:17
Моя мама, пенсіонерка, ще за Ющенка це казала, і я підтримую. Як людина, в котрої вже "все позаду", може тверезо думати про майбутнє, про перспективи... Така людина живе вже лише сьогодням, максимум завтрам, а тому міркує "краще гречка в торбі, ніж ... невідомо чи доживу"
пенсіонерка Показати IP 27 Липня 2017 13:32
До Євгена, я співчуваю твоїй мамі,котра виростила такого поганого сина,як ти.Чого ти так думаєш погано про свою маму.Вона у тебе ким працювала? Мені 60 років. З них 20 років я працювала на компютері, обізнання у всьому. Пишу курсові, контрольні.Невже я можу гірше думати за тебе,ні. Я думаю набагато краще з прожитих літ, роблячи висновки за совета і за нинішній час.Чесно скажу тобі. Раніше партія крала, але не в таких масштабах, не було тотальної корупції. Щоб він збудував вілу,його зразу запитали, а де ти гроші взяв?Мій чолоік працював на заводі наладчиком і мав 700 рублів.Такої зарплати не мав ніхто.Ні один депутат,ні чинуша. А зараз,депутати мають мільярдний бізнес, а їм та прокурорам зарплати піднімають,вони ці зарплати їм взагалі непотрібні.Вони крадуть захмарні суми.Це знущання над людьми. Ми живемо на 2 долари 12 днів.А у світі, як свідчить статистика,-хто живе на 2 долари вдень-це вже найбідніші верстви населення. А ми хто? Пропрацювавши по 50 років,нам пенсію дають таку,як ті,що працювали по 5-10 років. Чоу я маючи стаж 44 роки,маю пенсію,як ті,що не праювали і не платили податки.Подумай.А Гордон,коли так говорить про пенсіонерів,хай забере свої слова назад,бо Бог зробить так ,що він до пенсії не доживе.Жах,яка гнила людина.Навіть і не подумала б.
Лучанка до пенсіонерка Показати IP 27 Липня 2017 15:40
Ви абсолютно неуважно читали статтю. А тепер відкидаємо емоції і думаємо: чи візьму я зараз 500 грн. (при мізерній пенсії), чи буду голосувати і чекати...? чогось...? кращого...? Гордон правий в тому, що як не крути, а абсолютна більшість пенсіонерів візьмуть гроші і будуть на даний момент щасливі і праві, бо державі вони не потрібні. Прикро.
Стара лоша Показати IP 27 Липня 2017 13:48
Колись ви всi будете клячами i тодi ви вже будете мусор, згiдно ваших стверджень!!!!! Ха- ха-ха. Доскакались!!!!!!!!!!!! Почитайте, що украiнський, що экспортний газ нам впарюють по один iй цiнi, а ми скачемо далi.....
Ти троль до Стара лоша Показати IP 27 Липня 2017 15:55
скачеш на кадировській срєпі, і скакати тобі на ній ще довго. Хаха, давай ще щось з методички, убогий.
До дятла до Ти троль Показати IP 27 Липня 2017 20:07
Подивись навкруги, бiльшiсть в краiнi стали нiщiми... Скачи на петрухiнiй .ял.i i далi.
12345 до Стара лоша Показати IP 27 Липня 2017 16:06
Ну давайте так, дорогенька лоха. 1. Україна, крути не верти, але обходиться без парашинського газу вже довгий час, - і замітьте, і не замерзли, і не крадемо, і по харі карлону надавали добре. 2. Про "скачемо" і прочі ваші висери, то якщо б народ України не вийшов би на Майдан, до війна була б скрізь, ну можливо крім лугандонії, бо саме такий план задумав карлон. 3. Якби народ України не вийшов би на Майдан, то законтачена яночка, взяла б у пуйла в борг не 3 млрд. дол., а всі 15 млрд, а той більше, і тоді Україна була б в повній залежності від педерації. 4. Якби не Майдан, то б пуйло почав би гібридну війну підготовлений, і тоді вся Україна загорілася б в ДНРах, ЗНРах, ХНРах, - ТОБТО РЮЦЬКІЙ МІР БУВ БИ У ВСІЙ КРАЇНІ. А ВАМ НАПЕВНО ХТОСЬ ПО ГОЛОВІ ПОСКАКАВ, ОТ ВИ І БІСИТЕСЬ...
54321 до 12345 Показати IP 27 Липня 2017 19:57
Все що ви написав, це майданутий шаблон. Краiна в беспецi, все розпi.дили тi хто прийшов з гаслами.....
лучанин Показати IP 27 Липня 2017 14:49
Для горндона пенсіонери не громадяни України та мабуть вже не люди ???Мабуть свою старість він вже забезпечів,якщо звичайно доживе!
Кіндрат Панасович Показати IP 27 Липня 2017 16:28
один нормальний єврей
маха Показати IP 27 Липня 2017 16:35
ЗАБЕРИ В БАБУСІ ПАСПОРТ!!!
Студенти Показати IP 27 Липня 2017 18:31
Перед очима картинка: сфотографований мобільником бланк виборця з потрібною галочкою. Це студенти для звітності -тим, хто платить за певного кандидата. НЕ бабуся і дідусь це точно!Так як бути з бідними студентами, котрі за гроші проголосують за кого завгодно? Та й життєвого досвіду в них маловато щоб зробити потрібний вибір. Люди, ви подуріли чи що?
Гарійон Показати IP 27 Липня 2017 22:50
Є ше декілька альтернативних варіантів ! Перше. Крім пенсіонерів до виборів не допускати тих, хто випив з кранів воду. Друге. Раз церква відокремлена від держави, то і віруючим на виборах нема шо робити. Третє. Президента або просто призначати, або зовсім від тої посади відмовитись. А коли серйозно - то і самовдосконаленню, як і дурості людській, немає меж !
До Гордона Показати IP 27 Липня 2017 23:13
Всі, в кого ти брав інтерв"ю у телепрограмі чи в "Бульварі" в переважній більшості пенсіонери - поважні, авторитетні, заслужені, самодостатні. Патон, Ліна Костенко, Кравчук - сотні і тисячі їм подібних. Ти намірений їм заборонити висловлювати свою громадянську позицію ? А якщо і когось до виборів не допускати -то таких циніків і людиноненависників як ти - прирівнених до власників жовтого білета.
Марина Показати IP 28 Липня 2017 14:39
Я б виправила, допускати до виборів усіх, хто платить хоч якійсь податки .Всім іншим - сиди і не звезди. Циганам, тим хто мав судимість, безробітним, одиноким мамам (сім раз одиноким) , усім кому за 70 - дивитись вибори по ящику.
Вася Показати IP 3 Серпня 2017 14:34
Выборы -цирк для скота. Гордон - аферист.
Африканець Показати IP 21 Жовтня 2018 10:04
От почитав коментарі і розумію, що Гордон правий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus