USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Я не буду учасником виборчого штабу Порошенка, - Луценко

23 Вересня 2018 22:57
Генеральний прокурор України Юрій Луценко не має наміру бути учасником виборчого штабу чинного президента Петра Порошенка.

Про це глава ГПУ заявив в інтерв'ю «ТСН.Тиждень», передають "Букви".

«Я відмовився брати участь в засіданнях будь-яких виборчих штабів. Насправді, як ви розумієте, пропозиція була тільки з одного. Я не буду учасником виборчого штабу чинного президента. Це чітко», - підкреслив Луценко.

Він також запевнив, що Генпрокуратура не буде спеціально відкривати справи щодо кандидатів в Президенти України.

«Також я не збираюся якимось чином звертати увагу на процесуальні процеси щодо інших учасників президентських перегонів. Не будуть спеціально відкриті справи проти кандидатів, хоча я знаю, що кілька дуже мріють, щоб якось вже їх допитали, тому що тоді можна стати жертвою. Не дочекаються», - заявив Генпрокурор.

Глава ГПУ зазначив, що він не фабрикує справи і не допитує нікого з політичною метою.

«Ні для того, щоб дискредитувати, ні для того, щоб підняти рейтинг. Дехто, звичайно, хотів би, щоб на час виборів справи були зупинені. Це також неможливо зробити», - повідомив Луценко.

Коментуючи свої плани на майбутнє, він заявив, що має намір допрацювати на посаді глави ГПУ до завершення президентських виборів.

«Я хочу допрацювати до завершення президентських виборів. Я вважаю це серйозною гарантією того, що вони пройдуть відповідно до закону і у встановлений час, без будь-яких фантазій на цю тему», - поінформував Луценко.

Глава ГПУ уточнив, що орієнтовно в травні наступного року він планує повернутися до політичної діяльності.

«Я в травні приблизно думаю повернутися до політичної діяльності. Побачите, що навесні мені буде про що відзвітувати», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 24 Вересня 2018 05:22
На камеру, звичайно, не будеш.... А в дійсності??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus