USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як мер Луцька оцінює стан доріг у місті

17 Лютого 2015 14:45
Попри те, що на ремонт автомагістралей місто потребує десятки мільйонів гривень, міський голова вважає ситуацію з дорогами «некатастрофічною».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури та мови 17 лютого.

Під час звіту міського голови Миколи Романюка про роботу виконавчих органів міської ради у 2014 році член комісії, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич запитала мера, на скільки балів за п’ятибальною шкалою він оцінює роботу департаменту житлово-комунального господарства та стан доріг у місті.

Микола Романюк відповів, що потрібно вивести середній бал, адже майже 20 багатоквартирних будинків (18% житлового фонду) у місті належать до ОСББ, тож на них не мають безпосереднього впливу. З його слів, кожне ЖКП можна оцінити по-різному, але в середньому він оцінив би їх роботу на «4 з мінусом» за п’ятибальною шкалою.



Щодо доріг, він зазначив, що основні магістралі у Луцьку впродовж останніх років впорядкували. Втім, визнав, що проблеми виникли із вулицею Карпенка-Карого. Проблему із проспектом Соборності, з його слів, вирішать цьогоріч. Також завершать роботи на вулиці Гнідавській, де теж спостерігається значний транспортний потік. З часом, каже, візьмуться за в’їзди у Луцьку з боку вулиць Львівської та Рівненської. Міський голова зазначив, що проспект Волі, у будь-якому разі, ремонтуватимуть на відрізку від Паркової до Шопена, де асфальт «і коричневий, і сірий, і з ямами». Окрім цього, він зауважив, що на околицях міста є чимало вулиць, які не ремонтували ніколи.

«Я не сказав би, що у нас катастрофічна ситуація з дорогами, але автошляхи ще треба робити. Найбільшу тривогу викликає вулиця Карпенка-Карого, де потрібні дуже серйозні кошти. В цьому році планується розпочати роботи», - зазначив міський голова.

З його слів, в ремонт цієї вулиці потрібно вкласти мінімум 20 мільйонів, тож за один рік такий об’єм робіт виконати - неможливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олена Показати IP 17 Лютого 2015 16:28
Проблему з проспектом Соборності вирішується роками, а прибудинкові території від проспекту Соборності це взагалі жах, напрклад Молоді, 23. ЖАХ.!!!!!!
маг Показати IP 17 Лютого 2015 17:46
Констанкевич в мери, то вона зразу збудує дороги, поліпшить освіту, вилікує людей, ліквідує злочинність. І Кравчука їй в заступники. Все зробить, як обіцяла, всіх навчить працювати. По змаху чарівної палички.
Cергій Показати IP 17 Лютого 2015 18:27
Роботу Романюка, при цьому, оцінюю на 2+.
1+1 Показати IP 17 Лютого 2015 19:50
Кравчука в мери
до 1+1 Показати IP 18 Лютого 2015 06:28
Ви мали на увазі "на нари"? Нари за ним плачуть
гусар Показати IP 20 Вересня 2015 14:54
скільки на цьому заробив наш мер
Марьяна Показати IP 13 Жовтня 2016 08:11
Вулиця Гнiдавська просто супер! Все вiдремонтовано! Дякуэмо, пане мер, якщо э така можливiсть то вiдремонтуйте , будь-ласка, вулицю Даньшина, та вулицю Марка Вовчка - там взагалI асфальту нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus