USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Японія встановила систему Patriot для відбиття удару КНДР

13 Серпня 2017 03:45
Японія розгорнула систему протиракетної оборони Patriot у суботу після того, як Північна Корея погрожувала випустити балістичні ракети над країною на територію острова Гуам, що належить США.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на AFP.

"Міністерство оборони розгорнуло систему Patriot Advanced Capability-3 (PAC-3) у префектурах Сімане, Хіросімі та Коті в західній частині Японії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, також систему ППО було розгорнуто в сусідній префектурі Ехіме. Крім того, зазначається, що сили самооборони Японії також направлять в Японське море кораблі, оснащені системою стеження і наведення Aegis.

"Я зроблю все необхідне для захисту життя і здоров'я нашого населення та його володінь", - сказав прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе.

Напередодні КНДР повторила погрозу запустити ракети середньої дальності по району Тихого океану, в якому розташована американська військова база на острові Гуам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus