USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Європа визнала нову владу в Україні

23 Лютого 2014 19:00
Європа готова працювати з новою українською владою та наголошує на необхідності негайних реформ, - пише ТСН.

"Ситуація в Україні дуже хитка. Оголошення про президентські вибори 25-го травня вітається, і воно важливе. Зміни приходять в Україну. Я віддаю шану мирним протестувальникам і закликаю всіх до спокою", - заявив Мартін Шульц, президент Європарламенту.
У той же час міністр закордонних справ Швеції Карл Більд на своїй сторінці в Твіттері написав, що тепер українцям треба думати про майбутнє.

"Урок революцій: треба миттєво думати про завтра і післязавтра. Інакше все може піти шкереберть. Новий уряд потребує і радикального пакета реформ, і радикальної міжнародної допомоги. Має рухатись уперед, не гаючи часу", - заявив він.
Представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон закликала всі сторони продовжувати змістовний діалог для реалізації законних демократичних прагнень українського народу. Ештон зауважила, що ЄС сподівається, що українці поводитимуться відповідально з метою захисту єдності, суверенності, незалежності та територіальної цілісності країни. "

Я закликаю всіх дотримуватися верховенства права і Конституції", - наголосила представник ЄС. Вона підкреслила необхідність довготривалого розв'язання політичної кризи.

На думку Ештон, воно має включати, зокрема, проведення конституційної реформи, формування нового всеохопного уряду та створення умов для демократичних виборів. Також Ештон привітала звільнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Ештон вважає його "важливим кроком у напрямі розвіювання побоювань щодо вибіркового правосуддя в Україні". нову
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Боголюбы Показати IP 23 Лютого 2014 19:18
Нельзя останавливаться, перевыборы верховной рады вместе с президентскими, Полная люстрация власти, зачем нам Рудские, Ващучки, Гереги и т.д.
Корінна Лучанка до Боголюбы Показати IP 23 Лютого 2014 19:19
І Тимошенки, Яценюки і ті що з ним
луцький хлопака Показати IP 24 Лютого 2014 09:28
і данильчуків і гузів і нальковичів... і всю остальну свору!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus