USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Європарламент рекомендував українській владі провести дострокові вибори

13 Грудня 2013 09:20
Європейський парламент рекомендував українській владі підтвердити свою легітимність через проведення в країні дострокових виборів, - інформує «УНІАН».

Як повідомив власкор видання з Брюсселя, про це йдеться у спеціальній резолюції «Наслідки вільнюського саміту та майбутнє «Східного партнерства», зокрема що стосується України», затвердженій на сесії Європарламенту у Страсбурзі. «Дострокові вибори є для демократичної держави прийнятним виходом з ситуації, коли влада має поновити свою легітимність», - йдеться у резолюції.

При цьому європарламентарії не уточнили, які саме - парламентські чи президентські - вибори мають на увазі. Наступні президентські вибори в Україні мають відбутися на початку 2015 року, а парламентські - восени 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нормальний Показати IP 13 Грудня 2013 10:24
Європейські геї забагато на себе беруть...
Анонім до Нормальний Показати IP 13 Грудня 2013 10:47
Нормальний такого не тільки не скаже, не напише, а навіть не подумає.
знаючий Показати IP 13 Грудня 2013 12:11
Хай європейці в себе вибори проводять. а де взяти гроші на вибори? Нашим скільки не проводь вибори - дадуть по 200 гривень і знов проголосують за кого треба, а потім будуть соплі жувати по майданах
Тартак Показати IP 13 Грудня 2013 16:20
Це нормальне і виважене рішення Європи Для. України - це майже неможливо- основна причина ,як нам скажуть є відсутність коштів.Для холостих польотів до Московії кошти є. Якщо народ наш і далі буде продаватися чи буде виконувати чиюсь волю за посади та інше- так і далі буде залишатись в кабалі у Росії.Я нічого не маю до народу Росії- вони такі самі-але нам не потрібні додаткові атомні реактори на Хмельницькі та Рівненській АЕС та паливна залежність до них. Як приклад "спів праці"є будування літака АН-70.І з південним потоком Україну наклоняють.Треба країнам ГУАМ заборонити його прокладання по Чорному морю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus