USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З Тимошенко «розберуться» до вересня, - нардеп

19 Серпня 2011 10:18
Судовий процес у кримінальній справі проти екс-прем’єр-міністра, лідера партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко щодо газових контрактів з Росією можуть завершити до вересня - таку думку висловив у ефірі «5 канал» заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

На думку віце-спікера, процес перебуває на фінішній стадії, - пише DT.UA .

«Щодо 24 серпня — важко сказати, хоча такий радикальний сценарій, щоб зачистити наметове містечко до 24 серпня, розглядався. Це можна зробити тільки, якщо буде вирок. Але, думаю, що так швидко буде дуже важко це зробити, але до початку осені, я думаю, що саме такого сценарію дотримується влада», — сказав політик.

Він додав, що ВО «Батьківщина» наполягає на тому, щоб дозволили фото- та відеозйомку під час дачі свідчень Тимошенко.

Томенко зазначив, що коли Тимошенко даватиме свідчення, важливо щоб була пряма трансляція, оскільки коли зачитували звинувачення, то вся країна це чула.

Тим часом він уважає, що ймовірність дозволу на це майже дорівнює нулю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vasya Показати IP 20 Серпня 2011 11:43
Томенко, який підтримує бувшого мера Шибу Б.П., не заслуговує на ніяку увагу до своєї думки, оскільки Шиба у вишиванці грабував Луцьк наліво і направо
МСВ Показати IP 21 Серпня 2011 08:13
Еге ж, от тепер повернулися великі благодійники для міста,продовжуючи свою брудну справу руками мера комсомольця: будинок побуту -під центр для надання адмінпослуг,а який х... тоді робить міська рада,чи в одному приміщенні будуть домовлятися про зелень,а в інше приносити? То через "конкурс" беруть приміщення більше 100 кв.м. під продаж золота,а це називають наданням послуг побуту і виставляють через особисту зацікавленість пана Кравчука "не грабіжника" зовсім інші цифри:вже в них є угода про те ,що саме цьому майстру "золотих справ" приміщення буде продане.Це лише крихта правди тієї,яку творять нові-старі керовники.
Іван Голопупенко Показати IP 23 Серпня 2011 08:53
Не розумію: Чому мають намір лише Юльку з Юрієм відправити в тюрму? А головні погарбники України та убивці українського народу Кравчук, Кучма, Ющенко чому повинні залишатися на свободі і жити "як вареники в маслі"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus