USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зміни до бюджету Луцька: кошти для ДНЗ та «Поліського літа з фольклором»

15 Серпня 2016 15:10
Розподілити видатки міського бюджету планують рішенням виконкому: додатково передбачать кошти для ДНЗ №23, на харчування вихованців навчально-реабілітаційного центру та для фестивалю «Поліське літо з фольклором».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 15 серпня.

Депутати розглянули проект рішення про розподіл видатків бюджету міста.

Пропонується провести перерозподіл видатків «Програми фінансування культурно-мистецьких та культурологічних заходів у місті Луцьку на 2016 рік» спрямувавши невикористані кошти у сумі 35,4 тисячі гривень на проведення міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» для участі Волноваського пошуково-дослідницького фольклористичного гурту «Заграйярочка» у сумі 20 тисяч та на збільшення видатків пов’язаних з перевезенням творчого колективу з Грузії (Батумі) у сумі 15,4 тисячі.

Окрім цього, пропонують перерозподілити видатки по управлінню освіти за рахунок зменшення коштів ДНЗ на оплату теплопостачання у сумі 710,2 тисячі гривень, спрямувавши їх на оплату харчування дітей навчально-реабілітаційного центру у сумі 137,9 тисячі та загальноосвітнім навчальним закладам у сумі 572,3 тисячі на харчування пільгових категорій дітей.

Також хочуть збільшити видатки бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста для ДНЗ № 23 у сумі 40 тисяч гривень за рахунок зменшення поточних видатків дошкільним закладам.

Питання членів комісії викликав пункт про фінансування доїзду до Луцька творчих колективів.

Директор Луцького палацу культури Юрій Войнаровський повідомив, що на перевезення колективу зі Львова до Луцька було виділено 9,8 тисячі гривень однак організаторів згодом поставили перед фактом про те, що колектив прилітатиме до Києва. Щодо ціни перевезення, яка, на думку заступника голови комісії Сергія Були є надто високою, Юрій Войнаровський зауважив, що йдеться про перевезення автобусом на 52 місця, з великим багажним відділенням, адже колектив перевозить інструменти та костюми.

Члени комісії підтримали проект рішення та просили надати інформацію щодо перевізника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus