USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко заявив про завершення АТО в Україні

16 Березня 2018 21:55
Президент України Петро Порошенко заявив про завершення Антитерористичної операції та перехід до операції Об’єднаних сил.

Про це він повідомив під час виступу перед військовими ЗСУ на Луганщині, передає УНІАН.

Президент зазначив, що під час АТО силовими підрозділами України були звільнені дві третини окупованого Донбасу. «В серпні (2014 року) розпочалась збройна агресія проти нашої незалежної держави. Наші героїчні сили утримали звільнені Слов’янськ, Маріуполь, Сєверодонецьк, Краматорськ, Костянтинівку, відновили там державний суверенітет», - додав він.

«АТО є найголовнішим, чим ми завжди маємо пишатися. Саме тому, що АТО впевнено наближалася до швидкого та переможного завершення, Росія й кинула свої регулярні підрозділи на допомогу вишколеним найманцям – бойовикам», - наголосив Порошенко.

«Тепер уже і юридично АТО завершується. Я дуже дякую Верховній Раді України за те, що вона майже конституційною більшістю підтримала мій закон про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях», - підкреслив він

«Цим законом, де викладена моя стратегія реінтеграції Донбасу в Україну…ми змінюємо формат цієї операції, керівництво переходить до ЗСУ, операцію (АТО – ) змінено на операцію Об’єднаних сил, в підпорядкування керівництву Об’єднаних сил переходять представники інших військових формувань, правоохоронних органів, залучених до виконання цих завдань, керівництво ними покладається на командувача Об’єднаних сил», - зазначив президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
мама Показати IP 16 Березня 2018 22:30
Коли війну війною назвете ???????
ТТ Показати IP 16 Березня 2018 23:52
тепер - ООС операція обєднаних сил, а назвати учасників - ФРОНТОВИКИ !
Петро до ТТ Показати IP 17 Березня 2018 12:45
З ким "об'єднаними"? Точніше? З партньорамі по бізнесу в Кацапії і ліПєцьку?
. Показати IP 17 Березня 2018 07:50
"АТО є найголовнішим, чим ми завжди маємо пишатися". Лицемірне гавно. Як можна пишатися тисячами загиблих?
Трутень Т. Показати IP 17 Березня 2018 07:58
Пане головнокомандувач і гарант нашої Конституції , розкажи нам про перспективу і стратегію цих дій ??? На мій мужицький розум з 2014 по 2017 ( 4 роки ) просиділи в окопах під назвою АТО . Тепер скільки сидітимемо в окопах під назвою - , " операцію Об’єднаних сил " і рахуватимемо кількість разів, що стрельнули по нас сепари??? В народа вже починається апатія до цих дій , потрібно приймати більш рішучі дії ...
До мами Показати IP 17 Березня 2018 08:02
Коли там закінчиться бізнес. А бізнес він вне політики і війни.
Петро Показати IP 17 Березня 2018 09:08
Те що мало закінчитись "за години", не пройшло і 5 років... Від зміни назви сутність не змінюється, на "попрошенківському перемир'і" так і будуть вбивати Українців. І не потрібно шатунів з "війною" - "АТО путєн нападьот"!
До Трутня Т. Показати IP 17 Березня 2018 10:55
Наші наступальні потуги закінчились в 2014 році, закінчились катастрофами і провалами.Сидіти почали з 2015 навчального року , і списувати гіганський обороний бюджет на тіпа війну. Чим добре те сидіння в окопах то в кого ше немає посвідчення ато , то є шанс на халяву його виробити.Як почали сидіти на місці так косяком в армію поперло військовослужбовцями -жінок , до відома у Володимері до тисячі військовослужбовців жінок і всі учасники ато без участия ,деякі цілими сімями повлаштовувались.Тільки трохи сумно на душі перед тими хто загинув у 2014 році . невже вони за це загинули шоб на їх місце прийшли військовослужбовці- жінки і жили ні в чому собі не відказуючи, АТО їде гіганські гроші списуються, пільги надаються так шо нехай де до БЕЗКІНЧЕНОСТІ.
Мир Показати IP 17 Березня 2018 11:15
Від назви суть не міняється. Людям треба не оос а нормальне мирне життя
До миру Показати IP 17 Березня 2018 13:09
Це людям потрыбно нормальне життя . а ты хто привлады потрыбно ато шоб тирити грошы ы було якесь оправдання за наш жалюгыдный стан в нас тыпа выйна ч ато чи оос.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus