USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заворушення на Грушевського «потягнуть» на 15 років, - МВС

19 Січня 2014 21:00
Щодо заворушень на вулиці Грушевського у Києві слідчі управління МВС Києва відкрили кримінальне провадження за статтею 294 Кримінального кодексу («Масові заворушення»).

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС України, - повідомляє «Українська правда».

«Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років», - нагадали в МВС.

«Після завершення мітингу частина учасників Віче на заклики представників опозиційних сил вирушила у бік Європейської площі для фізичного захоплення державних установ (Верховна Рада та Кабінет міністрів). Аби не допустити вчинення злочинних дій, міліція блокувала проїжджу частину по вулиці Грушевського біля стадіону «Динамо», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними МВС, учасники акції в касках та з масками на обличчі, провокуючи правоохоронців, почали застосовувати проти працівників міліції димові шашки, «фаєри», дерев’яні палиці, битки, каміння та інші предмети.

«Також, розгойдавши, пошкодили службові автобуси правоохоронців (вибиті вікна та двері), один із автобусів спалили. Крім того, учасники акції намагалися прорвати живий кордон правоохоронців та посунули службовий транспорт», - зазначили в МВС.


Нагадаємо, учасники сьогоднішньої акції протесту в Києві погрожували працівнику Державтоінспекції та зірвали з нього погони, а також намагалися пошкодити патрульне авто.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 20 Січня 2014 15:39
Це вже не революція - це натовп оскаженілих скотів, які спяніли від вседозволеності і дармових грошей. До добра ця шушера не доведе. Яйценюк і Тягнибик самі бояться джина, якого випустили з пляшки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus