USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Зайченко втратить посаду

29 Грудня 2011 15:20
Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Микола Зайченко напише заяву на звільнення.
Про це під час другого пленарного засідання 8 сесії облради заявив голова ОДА Борис Клімчук.
Під час обговорення проекту рішення про обласний бюджет на 2012 рік йшлося про фінансування галузі спорту. В цьому сенсі депутат-«регіонал», голова ОДА Борис Клімчук зауважив, що волинські спортсмени-олімпійці дедалі частіше виїздять в інші міста, «прописуються» там. Чимало питань у губернатора також щодо діяльності ФСТ «Колос».
У цьому контексті Клімчук заявив: «Сьогодні Зайченко пише заяву на звільнення». Зі слів губернатора, причина звільнення ‒ «стан спорту, стан робіт, стан бюджетів спортивних, стан олімпійців, яких ми рахуємо своїми, а їх немає практично у області». Крім того, посадовець переконаний, що поки недостатньо прозоро у галузі спорту використовуються кошти.
Посадовець також додав, що поки невідомо, хто обійме посаду начальника замість Зайченка, адже вирішено провести конкурс на її заміщення. Водночас Клімчук додав, що «треба нормальний менеджер, чесний менеджер. Треба серйозний підхід, тоді прийдуть серйозні гроші»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Борис Показати IP 29 Грудня 2011 19:37
Дмитришин, ти наступний
888888 Показати IP 29 Грудня 2011 20:59
давно пора гнати всіх колишніх працівників партійної номенклатури (комуністів), які плотно засіли на своїх посадах.Займають місця для творчих, осівідчених молодих людей. Що ці динозаври комунізма можуть запропонувати для наших дітей, крім всілякої "совкової" дурні?????.
Гість* Показати IP 29 Грудня 2011 21:20
я до кінця не розумію причину звільнення... думаю, в усіх управліннях (як в обласних, так і в міських) кошти використовуються непрозоро... шкода людину...
спортсмен Показати IP 29 Грудня 2011 23:28
потрібен грамотний менежжер який розбираеться не лише вспорті!
шеф Показати IP 30 Грудня 2011 00:08
споатку зїмо тих у кого найдовші вуха!
Семен Показати IP 30 Грудня 2011 09:41
бардак
Тренер Показати IP 30 Грудня 2011 12:09
Я теж не розумію причину звільнення. Про яку "непрозорість" тут говориться. Якщо в наш час галузь фізичної культури і спорту потребує величезних фінансових зарат, - навіть на відрядження одного спортсмена по території України потрібно чималі кошти, а як взагалі говорити про забезпечення всього тренувального процесу, - коштів на це ніколи не вистачало от від цього і всі пробеми. ДУЖЕ ПРИКРО:( А так як робота управління спрямована не лише в напрямку спорту, а й сім'ї і молоді, то можна поговорити і про прозорість в цих двох напрямках.
Гість Показати IP 30 Грудня 2011 12:28
Як можна використовувати кошти, коли на галузь фізичної культури і спорту їх не виділяють в достатній кількості. Про яку прозорість йдеться мова? Причина звільнення - це недостатня кількість коштів? Але ж кошти дає нам держава? А не начальники управлінь.
Гість 2 Показати IP 30 Грудня 2011 18:02
Причина не в коштах,а в самому Зайченку і в його відношенні до роботи.Він хороша людина,але "не горить" на роботі.А в наш час так не можна.При тому,що управління і так очікує на реорганізацію.
Гість 3 Показати IP 31 Грудня 2011 13:35
Кожній людині притаманно помилятись, і на кожну людину можна будь-що наговорити, але весь негатив висказаний проти нього може говорити той, хто його незнає. Знаючи його понад 15 років, він завжди віддавався більше роботі, як сім"ї. Грошей в спорті завжди було мало, але саме він, як менеджер вдало і успішно ними розпоряджався і були серйозні здобутки, яких Волинь ще не мала ніколи в історії. Навіть чотири волинських олімпійок на попередній Олімпіаді та закладений серйозний фундамент для того, щоб на Олімпіаді в Лондоні змагалось ще більше волинських спортсменів. Це що погана робота??? Це порядна людина і буде шкода що поступлять з ним несправедливо.
Гість 4 Показати IP 3 Січня 2012 21:29
На скільки я знаю волинський спорт, найкращим на цю посаду підходив би директор ШВСМ Чикида. Єдина чесна і порядна людина яка є ще у Волинському спорті.
гість 5 до Гість 4 Показати IP 4 Січня 2012 23:03
Аналізуючи попередній вмотивований і переконливий коментар, я можу зробити лише один висновок: "Друже, на скільки я знаю Волинський спорт - після таких коментарів, я тобі скажу одне - ти зовсім не знає Волинського спорту"
гість Показати IP 4 Січня 2012 22:59
Після такого переконливого і вмотивованого коментарю мого попердника, я можу сказати одне: "Друже, якщо ти так висловлюєшся - значить ти зовсім незнаєш Волинського спорту, хоча спортсменом, тренером чи фахівцем ти можеш бути класним"
Спортсмени Волині Показати IP 9 Січня 2012 19:30
Його нарешті звільнили,цього брехуна!!!!!Ура!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus