USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З’явився документ, згідно з яким Лещенко уклав фінансову угоду з олігархом Григоришиним

13 Вересня 2016 19:06
Екс-журналіст “Української правди”, чинний народний депутат від Блоку Порошенка Сергій Лещенко уклав угоду про широке медіа-партнерство та політичне лобі з олігархом Костянтином Григоришиним.

Відповідний документ із листування між народним депутатом та російським олігархом надало власне джерело ІНФОРМАТОРа.

У кошторисі п’ятирічного контракту йдеться про партнерство у медіа-просторі та у представницьких органах влади.
Проект співпраці передбачає використання уже доступних Сергію Лещенку ресурсів та наданих замовником на умовах аутсорсингу. Зв’язок двох сторін забезпечує зазначений у документі А. Нітц.

Річний гонорар, запропонований Костянтином Григоришиним, складає 1 200 000 доларів, а на забезпечення задіяних ресурсів олігарх виділив 1 500 000 гривень щорічно. Також Костянтин Григоришин пропонує Лещенку щоквартальний бонус у обсязі 100 000 доларів залежно від успіху інтеграції необхідних рішень, а також політико-публічного ефекту їх інтеграції.

Щорічний бонус, який залежить від реалізації стратегічних проектів, складає 2 400 000 доларів США. Також контрактом передбачена “опційна схема мотивації” – від 100 000 до 1 000 000 доларів, “залежно від тактичних цілей та задіяних у проектах ресурсів”.

Контракт між Григоришиним та Лещенком передбачає можливість дострокового припинення співпраці. Угоду можна розірвати за ініціативою сторін з попередженням за 6 місяців та втратою опціону. За ініціативою другого партнера (Костянтина Григоришина) контракт може бути розірваний з повідомленням за 6 місяців до прогнозованого закінчення дії угоди. У разі невиконання умов контракту, роботодавець має право розірвати контракт в односторонньому порядку або за згодою сторін, або з виплатою компенсації.

Нагадаємо, 31 серпня екс-журналіст “Української правди”, народний депутат від Блоку Порошенка та член “ДемАльянсу” Сергій Лещенко відвідав центральне відділення “Сбербанка России”.

Депутат відвідував VIP-залу банку наодинці та провів у відділенні на вулиці Володимирській, 49 півгодини з 15.30 до 16.00.

У день візиту до “Сбербанку России” Сергій Лещенко також придбав квартиру у Києві. У відомості з реєстру прав власності на рухоме майно Сергія Лещенка вказано, що площа нової квартири складає 192 квадратних метри. Державну реєстрацію нерухомості здійснено о 18:13. Сам депутат також підтвердив факт придбання квартири. На сторінці у Facebook Лещенко написав, що, як співавтор закону про відкритість реєстрів в першу чергу приміряє ці вимоги на себе.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЛІТИЧНА КАР'ЄРА ЛЕЩЕНКА ЗАВЕРШУЄТЬСЯ, НЕ РОЗПОЧАВШИСЬ

Улітку 2016 року, вночі 16 липня у київському ресторані “BAO” Сергій Лещенко зустрічався з відомим олігархом Костянтином Григоришиним. Свідком їхньої зустрічі став екс-народний депутат від Партії регіонів Василь Горбаль, який написав про це на своїй сторінці в Facebook.

Народний депутат визнав, що мав зустріч із російським олігархом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus