USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зможе реформувати освіту, – лучани про Ірину Констанкевич*

15 Жовтня 2014 20:40
Директори та працівники луцьких шкіл запевняють, що хочуть бачити депутатом Верховної Ради України Ірину Констанкевич. З їхніх слів, тільки освітянин з досвідом може внести необхідні зміни у систему освіти. Такі думки висловили лучани під час передвиборчих зустрічей з кандидатом у народні депутати від Луцька Іриною Констанкевич у місцевих школах №11 та №18.

Директор луцької ЗОШ №11 Марія Мороз розповіла: «З Іриною Мирославівною ми знайомі давно. Разом відкривали у школі спортивний майданчик, споруджений за кошти благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Вона мені близька як людина, бо ми обоє

-вчителі-філологи. Надіюся на її підтримку і реформи освіти, які вона обов’язково проведе, коли стане депутатом Верховної Ради. Вона досвідчена освітянка, яка зможе реформувати нашу галузь. Добрі справи фонду говорять самі про себе. Навіть зараз в залі є багато людей, сім’ї яких отримували підтримку від фонду. Хотілося б бачити Ірину Мирославівну у парламенті. Їй ми довіряємо».



Своєю чергою кандидат у народні обранці Ірина Констанкевич розповіла, що, якщо пройде до парламенту, то має намір увійти до комітету з питань освіти і науки, оскільки має 27 років педагогічного стажу, навчається у докторантурі, пише докторську дисертацію, має понад 60 наукових публікацій.

Добрими словами відгукнулася про кандидата в народні депутати також заступник луцької гімназії №18 Наталія Терехова: «Гімназія співпрацює з Іриною Констанкевич тривалий час, адже вона – голова правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який опікується гімназією. У нашій школі навчався засновник фонду – Ігор Палиця, тому підтримка навчального закладу для нього – справа честі. Ми знаємо Ірину Мирославівну як дуже відповідальну людину з високими організаторськими здібностями. Вона надає свої поради про те, як вирішити краще питання забезпечення гімназії й всього мікрорайону. У всіх своїх проблемах ми отримуємо від неї дієву підтримку».



«Майже 20 років тому Ірина Мирославівна була моїм вчителем. Прагнучи бути схожою на неї, я теж стала вчителем української мови та літератури. За усі роки, що я її знаю, я жодного разу не розчарувалася у всіх її вчинках. Тому я вважаю, що саме така людина має представляти Луцьк у Верховній Раді», – учениця Ірини Констанкевич, вчитель української мови та літератури луцької гімназії №18 Оксана Вуй.

У межах зустрічей присутні буквально «засипали» Ірину Констанкевич запитаннями: чому діти-сироти не мають права на пільговий проїзд, чи буде спрощена процедура всиновлення та опікунства, як вирішити ситуацію на Сході України, де шукати роботу молоді після закінчення навчання, як вирішити квартирні, земельні та пенсійні питання. На усі запитання Ірина Мирославівна знайшла конкретні, конструктивні відповіді, оскільки має досвід депутатської діяльності у Луцькій міськраді.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
лучанин Показати IP 15 Жовтня 2014 21:05
За чиї гроші вона це може зробити?
ні за які гроші до лучанин Показати IP 15 Жовтня 2014 22:15
До того часу поки будуть у тій машині мишковецько-загревські гальма і подібні їм тормоза - ні Ірі з Палицею, ні полку з дубинами , булавами і гарапами, можливості реформувати освіту в перспективі немає і бути не може.
Анонім до лучанин Показати IP 16 Жовтня 2014 10:13
Та не зможе вона це зробити. Згадайте попередні вибори. Багато всього Вам, виборцям, наробили. Так по дріб"язку, і лише перед виборами, а на інше відписки. Пенсійну реформу інопланетяни приймали. Ні ! Вони, депутати. Зате кожен потім виправдовувався по-своєму. Депутатську недоторканість скільки відміняють ? Нема результату. Так само і тут. Та хай вона буде тричі толерантна і розумна жінка, сама вона нічого не зробить. Для цього потрібне лоббі, більшість і тоді, можливо, вони за щось проголосують. Але і це не все, бо якщо у державній казні пусто ( як зараз), щоб вони не приймали - все залишиться на папері. І вони у черговий раз виправдовуватимуться, що "ми прийняли, або хотіли - але нас не підтримали". Поки не буде закону про відкликання депутата - нічого путнього з них не буде.
666 до лучанин Показати IP 16 Жовтня 2014 15:43
обіцянки нічого не вартують, а потім забудеться. Головне пропхатись.
Пьотр до 666 Показати IP 16 Жовтня 2014 21:49
Не всі за таким принципом працюють. Я думаю, скоро ми всі в цьому переконаємось. І пані Ірина нам в цьому допоможе)
666 до Пьотр Показати IP 16 Жовтня 2014 23:21
Ловлю на слові. Хоча мало віриться(
Гетьман Сагайдачний! Показати IP 15 Жовтня 2014 21:12
Ірина, скажи Палиці нехай дорогу зробить на Сагайдачного біля Біотехнічного
Серж до Гетьман Сагайдачний! Показати IP 15 Жовтня 2014 23:51
Ти - Гетьман, скомандуй відповідним службам. Вона не в дорожньому працює. Тупо всяку х*рню в нормальному обговоренні писати.
Тетяна Показати IP 15 Жовтня 2014 21:22
Своім розумом.дуже розумна,толерантна жінка. І хто не знає її то хай не говорить,бо будете мати гріх. Гарний.вимогливий викладач,прекрасна мама і дружина,розумна і знаюча!!!
вася до Тетяна Показати IP 15 Жовтня 2014 22:42
Таню, зміни текст, це вже було.
123 Показати IP 15 Жовтня 2014 21:34
Палица ей поможет. И спросит с нее если будет косячить.
розум Показати IP 15 Жовтня 2014 23:10
Не розумію, волиняни, кого вам треба? Розумна, мудра, вихована, стримана, має підтримку і має гроші, то що тут не так, що погано. Чи вам треба, щоб знову неотесаний, бідний, неврівноважений і щоб побільше гріб у свої кишені, такого депутата вам треба?! Не збагну вас, люди. Якщо людина допомагає, то це підкуп,а якщо вона собі раду не може дати, то чим вона вам поможе. Та думайте уже на кінець. Чи ще спите?!
Анонім до розум Показати IP 16 Жовтня 2014 00:11
Не має вона грошей. Просто приставлена видавати чужі гроші.
розум до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 00:47
Чужі гроші також з розумом треба видавати. Тут ще більша відповідальність, ніж за свої. Будь-кому людина свої гроші не довірить. Чи не так?!
Анонім до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 09:19
Вона не має грошей. У неї чоловік власник адвокатської контори. Три машини,будинок-це власна і забезпечсена жінка,яка не бідує.Що вона може.А нічого вона не може.Бо ніхто її слухати не буде,хто вона така.Представляє інтереси олігарха, так він платить за її піар.Головне до Верховної ради дорватися її. а там пукала на вас. як це роблять всі депутати всіх скликань,вони вся бандити і олігархи.
Профі до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 21:57
Припиніть скиглити. "Всі крадуть, всі обманюють, всі погані". Ви там сльозу за монітором ще не пустили? Перестаньте бути немічними, розвивайте власні розумові здібності. Ще трохи і цього разу ви, нарешті, зможете не схибити (як це завжди з вами трапляється). Дивіться трохи далі. Помічайте тих людей, які НЕ ОБМАНУТЬ. А щоб вміти помічати таких, краще і самому б трохи відповідати. Тому давайте будемо уважними, будемо врешті думати. Бо, як в народі кажуть "Бідні, бо дурні, а дурні, бо бідні". Так і живемо. Я іншої думки про Констанкевич. Значно кращої.
Армен до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 09:42
Думаєте за просто так?
віра Показати IP 16 Жовтня 2014 07:28
Що ж ми за люди такі, все хочеться халяви , жебрати, а чому не добиватися ,щоб все це робила держава, а люди достойно на все свое заробляли.До речі, саме за це був Майдан і загинули люди. А тепер ...знов корито, подачки, жебрання , обіцянки...
Іра Показати IP 16 Жовтня 2014 22:11
Іра не будем за тебе голосувати ти така працьовита працюй і надалі в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus