USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Звідки взявся рейтинг Порошенка? АНАЛІТИКА

6 Травня 2014 08:00
Чому Петро Порошенко став найрентинговішим кандидатом у президенти в 2014 році? З таким-то минулим! Порошенко - один із засновників Партії регіонів, друг Миколи Азарова, міністр в його уряді 2012 року. Може справа в тому, що в Порошенка є 5-й канал? А може тому, що так українці голосують проти Юлії Тимошенко? І чому в ЗМІ «вдень зі свічкою» не знайдеш жодного компромату на Петра Олексійовича? Такі питання виникають у багатьох українців.

Можливо, деякі факти з біографії Порошенка, опубліковані в німецькому Deutsche Welle, допоможуть знайти відповіді на ці запитання. А, можливо, навпаки - створять ще більше запитань.

Попутний вітер для підприємця Порошенка

Сам Порошенко, як вважається, має чисту репутацію. "Шоколадному барону" приписують створення свого статку в 1,3 мільярда євро ( 1,79 мільярда доларів США) за посередництвом власних зусиль.

Розпочавши з продажу какао-бобів, він поступово завойовував все більше і більше заводів з виробництва цукерок і прийшов до того, що став засновником філії суперваговика Roshen. Тепер він також є власником заводів з виробництва автомобілів і автобусів, суднобудівної верфі і приватного телевізійного каналу "5 канал".

Порошенко – один із засновників Партії регіонів

Популярність Порошенка, мабуть, не постраждла в результаті того, що він кілька разів перемкнув боку з початку його політичної кар'єри наприкінці 1990 року. Спочатку він був прихильником тодішнього президента Леоніда Кучми. Разом з протеже Кучми, Віктором Януковичем, він заснував Партію регіонів, яка стала найбільш українофобською і радянофільською політичною силою в Україні з часів Володимира Щербицького.

В кінцевому рахунку Порошенко об'єднав свої сили з суперником партії Віктора Ющенка.

Порошенко був єдиним олігархом, який підтримав помаранчеву революцію і став міністром закордонних справ. Коли Янукович прийшов до влади, Порошенко коротко взяв на себе керівництво Мінекономіки країни. Під час недавніх протестів Майдану Порошенко став на бік опозиції.

Категорична відмова радикальним націоналістам

Підприємець чітко дистанціювався від правих екстремістів і їх войовничої риторики.

Опитування свідчать про те, що Порошенко користується популярністю навіть у проросійських, східних частинах країни - на відміну від свого суперника Юлії Тимошенко.

Порошенко не фінансує самостійно власну виборчу кампанію?

Однак найбільш важливим є те, що виборчу кампанію Порошенка спонсорує Дмитро Фірташ. Порошенко надто скупий, аби фінансувати її самостійно. Про це пише у своєму блозі в Gazeta.ua політолог, науковий співробітник Центру політичних і регіональних досліджень Канадського інституту українських студій (Університет Торонто, Канада) Тарас Кузьо.

Фірташ – хоч і будучи вихідцем із Західної України – є найбільш проросійським олігархом в Україні. Він, зокрема, зміг отримувати російський газ через свою посередницьку фірму «OstChem» за ціною 240 доларів, коли «Нафготаз» отримував його за ціною 400 доларів.

Як йдеться у повідомленні, кілька місяців тому Фірташ сказав, що для нього не має значення, куди інтегрується Україна – до Митного союзу чи ЄС.

Що зробив Порошенко для того, щоб отримати такий високий рейтинг?

А чи не криється відповідь на це питання в трохи іншій площині? Адже Порошенко належить компанія «Рошен» , яка продає свою продукцію не те що в кожному місті , а в кожному селі. Відповідно, це ціла мережа дистриб'юторів, продавців і т. п. Таку думку висловили журналісти kiev-online.

А чи не не побудований чи рейтинг Порошенка за принципом мережевого маркетингу, за принципом «Герболайф» і т. д., точно так, як свого часу це зробив Черновецький, або як це робив глава правління «Промінвестбанку» і глава Партії національно - економічного розвитку України Павло Матвієнко?

Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства, вважає, що рейтинг Порошенка побудований за принципом «Баба бабі сказала».

«Якщо така людина прийде до влади і стане президентом України , це стане гримучою сумішшю, олігарх і політик в одному флаконі, суміш їжачка і вужа. Тоді це буде становити небезпеку для цілої країни», - вважає Олег Соскін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 92
Валерія Показати IP 6 Травня 2014 08:32
ось і висвітлили правду , а то більшість думає що він біленький та пухнастий)задумайтесь перед тим як голосувати за "суміш їжачка і вужа")))
Микола до Валерія Показати IP 6 Травня 2014 10:35
Брехня повна, в мене товариш працює на Рошені, то їм там ніколи і нічого за політику не казали, з теперішніх кандидатів він найкращий як на мене, а це брудне низькосортне бютівське лайно тут не лийте, будь ласка!
Лучанин до Микола Показати IP 6 Травня 2014 10:51
К*рві в морду плюнь - вона скаже, що дощ іде...Шановна, ви можете спростувати хоча б один факт(не припущення про агітацію серед власних працівників, а саме факт) з даної статті? За час президентства януковоча порошенко з мільйонера став мільярдером. І це в той час, як банда нахабно віджимала бізнес у всіх підряд.
Тепличанин до Микола Показати IP 22 Травня 2014 23:27
Приїдь у Теплицький район,Вінницької облсті" тов пк зоря поділля" і запитай людей яких він обманув(знищив господарства,залишив без роботи,вимагає заключення договорів аренди землі через своїх прихвоснів і тд.),і потім роззуєш свої очі.
Петя до Микола Показати IP 2 Січня 2015 21:46
Не брехня Микола. Порошенко поганець. Ще до призиденства він будував фабрику у Вінниці і один папин знайомий заливав фундамент для цієї фабрики(цей знайомий просто має фірму і ватжажівки міксери). Він говорив що після того як залив повністю --Порошенко дуже довго затягував розрахунок, та ще й невідомо чи повністю розрахувався за надані послуги. Схожа історія з фонтаном у м. Вінниці.
))) до Валерія Показати IP 6 Травня 2014 14:32
більшість думає, кажете? а чим? сьогодні ударівці в парламенті хотіли проштовхнуть петю на місце узурПастора :-)
Міша В. до Валерія Показати IP 7 Травня 2014 12:54
Да-да!)) за колишніх регіоналів не потрібно голосувати!!!
Faust до Валерія Показати IP 20 Травня 2014 14:09
Валерій, Соскін ніколи не був серйозним політиком, одні амбіції невизнаного "ґенія" і "неуместные" поговірки. А Порошенко на сьогодні - єдиний і солідний політик і державний діяч, що зможе допомогти стати на ноги Україні!
Анонім до Faust Показати IP 23 Травня 2014 09:15
А в чому його с олідність як політика !?
одессит -66 лет до Валерія Показати IP 11 Липня 2014 10:10
я и моя семья голосовали за Порошенка, во-первых, потому,, что он не пророссийский, во-вторых, потому, что он проевропейский, в-третьих, из-за позиции 5-го канала и самого Порошенка в период революции против банды Януковича, в -четвертых, потому, что из всех кандидатов он наиболее подготовлен для такого масштаба деятельности. Если бы не первое и второе, то никакие его гениальные способности не заставили бы отдать за него голос.
Светлана до Валерія Показати IP 15 Липня 2014 09:18
Нам всем кто-то не нравится, кого бы мы не выбирали, но на сегодня, Порошенко -наилучшая кандидатура и разумный политик, может и со своими недостатками. и в условиях полнейшего хаоса и полной разрухи Востока нам надо не грязью поливать его, а наоборот - сплотится и думать всем вместе как поднимать страну из руин, в которые её вогнали кличко, яценюк и тягнибок - они корень всего зла, и без майдана люди выбрали бы нового президента, но мы все жили бы в мире, с Крымом, с Востоком целым и семьи не хоронили бы своих детей, братьев...., пока политиканы отсиживаются св ВР, КОнче и других регионах. В Киеве бардак, кличко бездействует, по АТО меняют, меняют, планируют, планируют - толку мало. может необходимо укрепить границу на освобождённых территориях и аккумулировать силы, технику, готовить воинов, а не бросать солдат как мясо на амбразуры - армии необходима передышка, а не изнурительные и бессмысленные бои, надо взглянуть на всё на свежую голову, а не требовать невыполнимых задач и чьих то там политических обещаний. а то политики пиарятся на АТО, прячась за БТРами и армией солдат, а в окопе да под шенелькой их детей не видно и не слышно - все уже в депутатах и их помошниках. Правильно вчера военный сказал по ТВ - надо понимать ситуацию а не строить себе рейтинги.
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 08:38
його рейтинги куплені - то наглий пристосуванець, якби не він революція перемогла ще б в перших числах грудня, якби люди пішли за ним на Майдані, то яник ще досі сидів у Києві. Він з ющенком злив помаранчеву революцію, те ж саме хотів зробити і з революцією гідності, обзиваючи з перших днів революціонерів провокаторами, а коли побачив, що народ масово підтримує саме "провокаторів", то заткнувся і почав носитися з іконами. Раджу не голосувати за цього хитрожопого з заводами в параші, який весь час існування України був біля державного корита, не зважаючи на зміни у владі ( це ж треба так вміти).
лучани Показати IP 6 Травня 2014 08:39
Кузьо та Соскін є проплаченими політологами Тимошенко
правда до лучани Показати IP 6 Травня 2014 09:07
А ви б подивились вчора "Свободу слова" де істерична Тимошенко вже не знала що казати і тільки до війни всіх закликала, а не до перемовин і діалогу!!! Її партія узурпувала владу, ВОНА кричить, що не треба олігархів при владі, а самі призначають Коломойського, Таруту... то що це?! Скільки можна брехати людям?!
Михалич до правда Показати IP 6 Травня 2014 10:10
Вже в Криму вели діалоги і до чого це призвело! Якщо не почнемо відстоювати свою державу, а будемо покладатись тільки на перемовини і не виконуючиїся угоди, то ця чума сепаратизма і дебілізма буде поширюватись і по інших областях!!!
лучани до Михалич Показати IP 6 Травня 2014 10:12
Крим здала бютоголова секта , Турчинов,Пашинський,Тимошенко.
мирна до лучани Показати IP 6 Травня 2014 10:33
Ось куди веде Юля і Ко. "Бенефіціар революції. Структури Коломойського, отримавши підтримку нової влади, не полишають старих схем пільг і преференцій" http://ua.korrespondent.net/business/economics/3358541-korrespondent-benefitsiar-revoluitsii-struktury-kolomoiskoho-otrymavshy-pidtrymku-novoi-vlady-ne-polyshauit-starykh-skhem-pilh-i-preferentsii Говорить одне, а робить...!!!
Петрович до Михалич Показати IP 6 Травня 2014 10:50
Навчись відрізняти одне від одного! У Криму жодна людина не загинула, а на Південному-Сході вже за сотню перевалило! Відчуваєш різницю?! Воювати один проти одного - хто розумним назве?! Перемовини і діалог доки це можливо!!! Краще поганий мир ніж війна!!!
НЕЛУЧАНИН до Петрович Показати IP 6 Травня 2014 13:42
поганий мир призвів до анексії криму. що тут доброго ? за свою землю треба воювати, а на війні жертви неминучі
кремлівський квазімо до правда Показати IP 6 Травня 2014 13:18
діалог? з ким? з ГРУшником Гіркінім, чи Добкіним? чи з бандитом Єфремовим?
Киянка до правда Показати IP 8 Травня 2014 13:03
Истерика це зараз у вас.Не треба олігархів при владі . Вона каже ітину.
mix_ko до лучани Показати IP 3 Червня 2014 19:49
Та ну...!?
хе-хе Показати IP 6 Травня 2014 08:59
Рейтинг порошенка висмоктаний з двадцять першого пальця брудними журнашлюхами порошенковських засобів масової дезинформації.
Анонім до хе-хе Показати IP 7 Травня 2014 08:55
Ти, падаль, смієш поливати брудом людину, яка досягла значних успіхів у бізнесі, була міністром закордонних справ (толерантним та успішним)! Хто ти- ? Несомненно- дерьмо!!!
а ху-ху не хо-хо до до хе-хе Показати IP 20 Травня 2014 14:10
руки геть від єдиної нормальної людини. що ти одне з другим бидло зробило для людей,для України? Може робочими містями забезпечили людей?
mix_ko до а ху-ху не хо-хо до Показати IP 3 Червня 2014 19:51
Невже...?!
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 09:14
А я за Добкіна буду голосувати
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 6 Травня 2014 13:43
в тебе і так головка бобо. зеленькою помаж
подумай до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 23:09
Досить вже дурних жартів. Кияни пошуткували - обрали леню космоса - наїлися до несхочу, розплатились за жарти сповна. Добкін - президент? Це вже навіть не смішно. Його людям показати соромно, він же країну буде презентувати! Уже одне хайло посиділо на золотих батонах, досить! Дістали із своїми придуркуватими кандидатами та президентами. Порошенко прагматичний та розсудливий, може добитись результату, знає, що піднімуть на вила якщо занесе. Можна спробувати - поки не виросте справжній президент. Закони нормальні треба мати та голову на плечах - досить вести цих напівдебілів до влади, вже ж маємо те, що маємо.
Куця Показати IP 6 Травня 2014 09:38
А ще Порошенко перевів всі свої заводи на замінник цукру, натурального цукру і цукрових заводів вже йому, як монополісту не потрібно, і знищив всю цукрову галузь України. От подумайте, що ми їмо і кажемо смачно і солодко. Основна маса його заводів В Росії. А сіють цукрові буряки і добувають натуральний цукор зараз виключно для самогоноваріння.
Анонім до Куця Показати IP 7 Травня 2014 08:58
Помилково себе представив, ти КИЦЯ (соратниця Юлі)... Скільки би не поливали брудом Порошенко, та Юлі нічого не світить, її рейтинг впаде ще нижче, за провокації проти Порошенко...
подумай до Куця Показати IP 10 Травня 2014 23:11
Мабуть, саме тому на одеській трасі на кожному стовпі люди цукор продають та специфічний запах цукрових заводів чути. Досить вірити брехням - ви що, тільки телевізор та інтернет бачите? Навколо себе озиратися та аналізувати інформацію не пробували? Може, пора спробувати?
Лучанин Показати IP 6 Травня 2014 09:40
Тимошенко - більш гримучої суміши ніж вона не може бути - розграбила Україну разом з Лазаренко, розвалила Помаранчеву каоліцію разом з Ющенко, крім того,що крала та вивозила все з України - не створила ні одного робочого місця, не "підняла" з розрухи ні одного виробничого підприємства на Україні, підписала з Путіним ціну на газ для України,якої немає ні в одній із країн Європи, з Путіним та Ахметовим вже "дерибанить" Україну, тому такий "бардак" в Донецьку!!! Ій краще домовитись з регіоналами, ніж зі своїми. Ганьба!
Куці Показати IP 6 Травня 2014 09:46
*** Ти піди до Гнідавського цукрового заводу і подивись , які черги машин на яких завозять на завод цукровий буряк! Самогон - меньше пий!
Анонім до Куці Показати IP 6 Травня 2014 14:56
Хтось певно з Луни звалився. Один Луцький завод і лишився. А були це в Горохові, Володимир-Волинську, Іваничах.... А замість буряків по полях зараз тільки соя.
подумай до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 23:13
може, варто за межі луцька хоч раз виїхати, щоб узагальнення про всю Україну робити?
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 09:59
ЯК ЗВІДКИ ? ЛУЦЕНКО НАМАЛЮВАВ ДЕ ВІН ІЗ ИВЕЮ ІРІШОЮ ТАМ ЗРАЗУ ВИСОКИЙ РЕЙТІНГ А ПОТІМ ПО РЕЙТИНГУ КОЛИ ГРОШІ ЗАКІНЧАТЬСЯ : І ЛЮДИ РОЗУМНІ І ПРАЦЮВИТИ АЛЕ ЗАВЖДИ НИМИ КОРИСТУЮТЬСЯ РІЗНІ ПРОЙДИСВІТИ МАЮЧИ В СВОІЙ ВЛАСНОСТІ МЕДІЙНІ РЕСУРСИ-ПАРОХОДИ-БУТЕРБРОДИ І БАНКИ
jurist Показати IP 6 Травня 2014 10:04
...та плювали олігархи на країну-аби тільки росіяни дозволяли цукерки продавати!
Наталія Показати IP 6 Травня 2014 10:12
За Олега Ляшка потрібно голосувати!
Україна до Наталія Показати IP 6 Травня 2014 11:17
Україна потребуе лідера, а не під*ра...
Вовк до Наталія Показати IP 6 Травня 2014 12:02
Ви чоловік чи жінка ?
Віктор до Наталія Показати IP 6 Травня 2014 12:39
так, Ляшко це проект Льовочкіна.
Ірина Показати IP 6 Травня 2014 10:13
Порошенко - це цукерка після якої буде не солодко.
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 10:22
ДАВАЙТЕ ДОРОГУ МОЛОДИМ ВОНИ ВЖЕ ДАВНО ВИРОСЛИ : ОСОБЛИВО ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНИМ-ОСВІЧЕНИМ ЛЮДЯМ- ЯКІ СВОІМИ РУКАМИ ЧЕСНО ЗАРОБИЛИ КВАРТИРУ-АВТОМАШИНУ-СВОРИЛИ БІЗНЕС-УТРИМУЮТЬ СІМЬЮ -ТЯЖКОЮ ПРАЦЕЮ ЗАРОБИЛИ КАПІТАЛ ЗА ГРАНИЦЕЮ- МАЮТЬ СТРАХ ПОКАРАННЯ ЗА ПОРУШЕННЯ ЗАКОНІВ : І НЕ ТІЛЬКИ В ДЕПУТАТИ А В ВСІ СИЛОВІ СТРУКТУРИ УКРАІНИ
Віка до лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 10:32
Призвища у студію таких кандидатів!:) Сам хоч віриш у те що написав?:)
Андрій76 до Віка Показати IP 6 Травня 2014 10:47
Такі кандидати у політику не лізуть...Грязное и неблагодарное это дело...Особливо зараз,коли країна розграбована і на межі дефолту і громадянської війни.
подумай до лпдмуа а простише и Показати IP 10 Травня 2014 23:14
Може, себе маєте на увазі?
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 10:40
АЯКЖЕ ЯК НЕВІРИТИ ? А ПРІЗВИЩА Е В КОЖНІЙ ОБЛАСТІ -ПРОСТО ВОНИ НЕМАЮТЬ МЕДІЙНОГО РЕСУРСУ-МОЖЛИВО НЕ В ПОВНІЙ МІРІ ЦІКАВЛЯТЬСЯ ПОЛІТИКОЮ-АЛЕ ВОНИ Е : Я ІХ БАЧИВ НА МАЙДАНІ-НА ВИРОБНИЦТВІ-В ВИШАХ-НА ВУЛИЦЯХ КИЕВА-ДОНЕЦЬКА-УЖГОРОДА-ОДЕСИ -ВОЛИНІ -ПОЛТАВИ- ЛІСАБОНА І МОСКВИ
Лучанка Показати IP 6 Травня 2014 10:43
Дайте шанс Гриценку. Він врівноважена, толерантна людина, патріот України, чесний політик. Вірю, що з ним Україна дійсно отримає шанс вийти з цього становища.
Анонім до Лучанка Показати IP 6 Травня 2014 10:51
Гриценко розмазня-підкаблучник. То говорить одне,а потіім інше. Сопливий солдафон.
Ковельчанка до Лучанка Показати IP 6 Травня 2014 10:52
...тільки свої військові звання і навички у США здобував і стажувався у ЦРУ і ФБР!:) Вперьйод!!!
лучаночка до Ковельчанка Показати IP 6 Травня 2014 16:33
ну і що тут поганого?назви конкретно!!! я не кажу голосуйте за нього,ле де навички добувати? у молдові може чи в казахстані???
ЗМІ Показати IP 6 Травня 2014 11:04
От вам і вся політика! Видно куди Юля країну "веде", а що на шоу говорить?! Палиця вже губернатор Одеської області!:) "УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 456/2014 Про призначення І.Палиці головою Одеської обласної державної адміністрації" http://www.president.gov.ua/documents/17612.html
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 11:10
НА ЖАЛЬ ЦІ ТЕОРЕТИЧНІ ЗНАННЯ ВІЙСКОВОЙ СПРАВИ БЕЗ ПРАКТИКИ -НІЧОГО НЕВАРТІ : тРЕБА ЧІТКО СОБІ УЯВИТИ ЩО ЗАРАЗ В РОССІІ САМА СИЛЬНА І МОБІЛІЗОВАНА АРМІЯ -ПРОФЕСІЙНІ І ПРАКТИЧНІ СИЛОВІ СТРУКТУРИ ЯКІ ВЖЕ ДАВНО ПРОЙШЛИ І ПРОХОДЯТЬ ВИШКІЛ В ГОРЯЧИХ ТОЧКАХ А ЯКЩО БРАТИ ДО УВАГИ ИНФОРМОВАНІСТЬ ГРУ-ФСБ ТО ДЛЯ РОСІІ В УКРАІНІ НЕМАЕ НЯКИХ СЕКРЕТІВ-АБСОЛЮТНО НІЯКИХ : бІЛЬША ЧАСТИНА ОФІЦЕРСКОГО СКЛАДУ Е ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНІ ОФІЦЕРИ-ЯКІ ФІНАНСОВО ЗАБЕЗПЕЧЕНІ ДЕРЖАВОЮ І ВИКОНАЮТЬ ЛЮБИЙ НАКАЗ : і ТАК ДИВНО ЩО ВОНИ ЩЕ НЕПАТРУЛЮТЬ ВУЛИЦІ КИЕВА І УЖГОРОДА ЛУЦЬКА ТЕРНОПОЛЯ ПРИ БАЖАННІ ВОНИ МОГЛИ Б ЦЕ ЗРОБИТИ ЗА 10 ГОДИН : ВОТ ТАКА ПРАВДА МОЖЛИВО ВАМ НЕПОДОБАЕТЬСЯ АЛЕ ЦЕ ФАКТ
значить до лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 11:19
значить, нас врятуе лише Путін...
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 11:28
ЗНАЧИТЬ МИ САМІ СЕБЕ ВСІ І ЗАХИСТИМО КОЛИ ЦЕ РЕАЛЬНО УСВІДОМИМ
Лучанка Показати IP 6 Травня 2014 14:11
Людина, яка заснувала "Партію регіонів" — а зробив це саме Порошенко — і працювала в команді із Яником і Азаровим, після Майдану не має морального права бути Президентом України.
Міша Показати IP 6 Травня 2014 15:09
Порошенку має бути соромно, Один з засновників Партії Регіонів йде в президенти України,це наслідник Януковича!!!
Для Лучанки, Міші до Міша Показати IP 7 Травня 2014 09:01
Як просто підхопити БРЕХНЮ. а свого розуму Бог не дав! Один ЛЯПНЕ, і стадо баранів вслід...
Оксана до Міша Показати IP 7 Травня 2014 10:02
Створив рИгів і навіть не розкаюється.
подумай до Міша Показати IP 10 Травня 2014 23:17
голубе, сядь та проаналізуй всю інформацію. Якщо щось не тулиться - починай думати, бо явно промили мізки. Якщо ми самі думати не почнем - хана нам!
лучаночка Показати IP 6 Травня 2014 16:35
Ну і Юля не подарунок, то за кого голосувати??? Гриценка-ні, Ляшка-тут теж не відомо що і як..., я в шоці!!! Одному Богу відомо,що це буде... Шкода нас з вами...., але ні Юлі, ні якому Добкіну не можна давати керувати країною,а Порошенко-я в шоці!
титушко до лучаночка Показати IP 7 Травня 2014 00:17
зовите варяга-путина,если нету вожаков
подумай до титушко Показати IP 10 Травня 2014 23:27
Коли Порошенко був міністром зовнішніх справ, він виручив моряків з полону піратів. Цю історію знаю від жінок тих самих моряків. До того вони 2 місяці поневірялись - намагались допомогти чоловікам - безрезультатно. Порошенко 2 тижні витратив, з ними регулярно спілкувався (з родичами моряків), жив по декілька діб в аеропорту - але визволив хлопців. На Майдані при всій повазі до людей там - було декілька моментів, коли зупинив наповп від розправи, за яку потім було б соромно. Співробітики підприємств отримують зарплатню і премії достойні та вчасно. Це демонструє ставлення до людей. Для мене - показник. Ми не застраховані від того, що у людини від влади дах знесе. Але принаймні людину освідчену та досвідчену треба обирати, а не остолопів. Заснував партію регіонів - так вдалий проект був, ви ж самі за нього голосували руками й ногами, Дурням дісталась партійна схема - так то вже наша біда, що ми не вміємо аналізувати. Януковича обрати президентом, а потім когось звинувачувати в тому, що ми погано живемо, - дуже розумно - у нього ж на лобі все було написано!!! Ми самі у всьому винні, ми повинні змінитися - взяти на себе відповідальність нарешті.
Киев Показати IP 7 Травня 2014 11:30
Боже мой, ну что вы так все удивляетесь? Эта информация есть в интернете, об этом все знали и знают. Проблема в нашей стране в том, что у нас до сих пор нет выбора, не из кого выбирать президента. За Порошенка проголосуют потому что он не радикал, а все устали от этого, ну и "против Юли", т.к. она уж точно многим надоела со своей заезженной риторикой "любі мої". Остальные просто не смогут набрать голоса, Тигипко-спасибо за пенсионную реформу, Гриценко-довольно радикален, хотя многое из того, что он говорит можно поддержать, Добкин-тут и так все понятно, вообще левый кандидат, Богомолец-знают только на Майдане и какая-то она вялая, неубедительная, а в политике нужна команда, Тягнибок-спасибо Мирошниченко и Бенюку, все посмотрели, как вопросы решаются, Ляшко-веселый товарищ, но нам сейчас не до смеха. Так что решать конечно каждому, главное сейчас, чтобы выборы вообще состоялись и не было войны. Слава Украине!
Олег Показати IP 7 Травня 2014 15:20
Гроші все роблять!!!
Адреналін Показати IP 7 Травня 2014 15:24
Порошенко: Ющенко плюс Янукович
Баба з воза Показати IP 7 Травня 2014 15:27
Хто чув, як Порошенко розмовляє з директором 5 каналу? У хід йдуть нецензурні вислови, погрози. Ще трохи і Цукерковий король буде бити морди, як це робив Янек. Оце такий демократичний претедент на посаду глави держави? Через солодкі обіцянки чітко видно морду диктатора.
подумай до Баба з воза Показати IP 10 Травня 2014 23:28
а Ви чули? На власні вуха?
Zlata Volinska Показати IP 7 Травня 2014 15:30
Дуже показовий факт: у районних штабах Порошенка пригріли тих, хто працював на Партію регіонів, учорашніх регіоналів, тих, хто був у штабах олігархів, зокрема Івахіва.
100 Показати IP 7 Травня 2014 16:18
Вони просто не хочуть Юлі. Більшість навіть за царьва голосувалиб, аби не Юля. Вона королева убогих. Народ більге не є ніщим духом.
гриша Показати IP 7 Травня 2014 22:47
Розчарований в Порошенку. Штаби очолюють Єремєєвскі регіонали - це точно.Невже знову куплять все.
Цуманська пуща Показати IP 8 Травня 2014 11:04
Порошенко-президент - корупційна загроза у великих масштабах. Ще на посаді глави РНБО він намагався розставляти скрізь своїх людей, навіть у судах. Той корупційний скандал, про який заявив покійний Олександр Зінченко, виліз боком усій помаранчевій команді. Невже українці забули про це?
alex Показати IP 8 Травня 2014 21:01
пока вы тут обсуждаете Порошенко и Тимошенко у нас на востоке гибнут люди и по-круче чем на майдане. Если поставленная вами власть, кроме как расстрелом мирных людей, не найдет мирного пути урегулирования, то не знаю будут ли ваши кандидаты президентами, а нам Путин точно будет. Даже те кто не хотел этого, уже будут просить его о помощи. И он здесь не виноват, он пользуется плодами деятельности нынешне власти! И поверьте, мы тоже за Единую Украину! Поддержите нас, т.к. зная, что Яцык и Турчинов люди Тимошенко, то эту кровожадную бездарную и.о.власть надо менять! И вообще, у нас ходит много разговоров, что эту кровопролитную заворушку на юго-востоке организовала Тимошенко, т.к. проигрывает Порошенко! За Единую Украину!!!!
Бабуля Показати IP 12 Травня 2014 17:30
Порошенко не должен стать президентом! Он плохой человек, отобрал в своё личное пользование скромную базу отдыха у профсоюза фабрики Карла Маркса, где с мая по сентябрь оздоравливалась куча народа в 55 домишечках! Дети и внуки работников "конфетки" имели возможность 24 дня проводить на берегу Козинки за мифические деньги!Сейчас на базе отдыха "Чайка" только один "Хазяин" - ООО "Лето-2000" - а фактически П.А.Порошенко .Строится с самого 2000 года, но не потому,что бедный, а жадный до глупости!- не платит одним строителям,приходят новые им тоже не платит вот и строят так, как платит.Но это малюсенький "вонючинький" эпизод из жизни кандидата говорит о его неуважения к нам, людям труда,о патологическом отсутствии стыда перед людьми за свою загребущие рученьки.Уверенна,что переплюнет Межигорье Яныка,если дать ему Украину у рученьки.
сема до Бабуля Показати IP 15 Травня 2014 20:11
Так пусть порошенко-вальцман и отправит свое чадо защищать свои ворованные миллиарды!!!
Новатор Показати IP 13 Травня 2014 01:09
Насправді потрібно на сьогодні бути реалістами. Другий тур - два кандидати: Тимошенко і Порошенко... Кого ж вибрати.......... Насправді десь виглядає риторичним запитанням. Проте знявши агітаційний банер Порошенка ми побачимо за ним таких "політичних термітів" України , Волині на кшталт Єремєєв, Фірташ, та більшої половини членів Партії регіонів Свого роду нам дається "політична цукерка" під назвою ""Порошенко"", дивишся ніби обкладинка хороша, проте невідомо, яка ж начинка...... Давайте будем на речі дивитися реально, а не через червоні окуляри. Мені бридко дивитися, слухати розуміти, як у сьогодення можна критикувати сьогоднішню владу за проведення АТО на Сході України та за анексію Криму. Хто взяв би на себе владу у такий час при зруйнованій правохоронній системі, армії, розвідки, нульового бюджету, тощо, насправді тільки "камікадзе". Чим, з ким і за які вибачте " шиши" було обороняти країну. Дякувати Богу знайшлися "патріоти" які не побоялися взяти на себе відповідальність. Роблять, можливо і не все буде вдаватись, проте обовязково буде українська перемога. Так звичайно можна домовитись проте потрібно буде уже віддати ще Луганськ та Донецьк і частково продати Харківщину, Черкащину, Вінничину, що напевно з часом призведе до Донецьк-2 і Луганськ-2 уже не буду говорити за південь України. І Ми хочемо обрати підприємця який за рахунок своїх здібностей отриманих під час роботи в міністерстві економічного розвитку хоче "продати" на вигідних для свого бізнесу, що розміщений в росії умовах. Проаналізувавши попередніх наших президентів у хронології їхніх каденцій і зрештою нашого вибору, ми обирали в черговий раз все "кращого дебіла". Напевне уже потрібно не наступати на ті ж граблі, які уже не просто бють, а уже відразу вбивають (Янукович).
Yuriy до Новатор Показати IP 13 Травня 2014 17:21
Так як же питання, кого вибирати? Критикувати легко, а конструктивної відповіді немає. Тому й готові обирати люди менше зло в виді Порошенка. Хоча зрозуміло, що це все одно для України в майбутньому аукниться.
сема Показати IP 15 Травня 2014 20:08
Люди, одумайтесь, это же было жидовское Порошенко-вальцман. Ни одной копейки оно не заработало, все украло. Работало только на личное обогащение и служило при этом любой власти . Лизало дупу гниломордому гандону, енахуевскому 3,14ДОРУ-хаму и т.д. Лучше голосовать га еврея Рабиновича, украинцев Богомолец, Тягнибока, Ляшка в конце концов, но только не за эту вороватую тварь.
Сергей Показати IP 15 Травня 2014 23:43
Если бы я был идиотом, я бы точно поверил во весь этот бред, который вылит на Порошенко. Вы даже представить себе не можете, насколько рисковал Порошенко, и жизнью, и положеним, и имуществом, участвуя в Майдане. Ради денег так не рискуют. Такой риск возможен только за идею, причем за высокую идею.
Коля до Сергей Показати IP 20 Травня 2014 11:32
І де це він так ризикував? Невже стояв з дерев'яним щитом в передніх рядах?!
Сталкер Показати IP 19 Травня 2014 07:43
Вже забули як Юлю облизували під час помаранчевої брехні? Тепер погана стала? Цікаво це просвітлення чи якісна робота Порошенкових СМИ? Боюся що через рік буде повторне просвітлення. Влада для олігархів-так! А хто не згоден того треба перейменувати в терориста и пристрелити:)
одесса Показати IP 19 Травня 2014 12:21
путлер убийца............
одесса Показати IP 19 Травня 2014 12:23
не верю порошу............буду за тягныбока, ляшко или яроша.
одесса Показати IP 19 Травня 2014 12:26
путлеру скоро трибунал...............порош агент фирташа, а фир.-яныка........все.............
Лямур Показати IP 20 Травня 2014 13:26
коментар було видалено
Олег Показати IP 22 Травня 2014 18:33
Головне не вестись на ці брехливі рейтинги...
Чернівчанин Показати IP 23 Травня 2014 14:48
1. Наприкінці 1990 р. президента в Україні ще не було, а Кучма з 1994 р. 2.Порошенко не був засновником ПР 3.Де докази фінансування передвиборчої кампанії Порошенка Фірташем. Знову українці поставлені перед вибором обирати з двох зол та ще й в умовах війни, поки будемо демагогію розводити, нас знищать!!!
Харків`янин Показати IP 3 Червня 2014 12:33
Ви тут можете триндіти поки пальці об клавіші не постираєте. А рішення про подальшу долю України все обно будут приймати в Брюсселі та Вашингтоні. Даже не в Москві, прошу замітити.
Гость Показати IP 7 Червня 2014 22:08
Господа, давайте займемся арифметикой. За месяц до выборов ЦИК анонсировал 35,5 млн. избирателей. На выборы пришло 60,29% то есть - 21,4 млн. За Порошенко проголосовало - 9,8 млн. чел. (54,7% от пришедших), а это 27,6% населения Украины, которым разрешается голосовать. Этого явно не хватает, чтобы считать Порошенко лидером нации.
вася Показати IP 25 Липня 2014 00:40
хотелось бы услышать из обещаний на что расчитывать тем кто не сможет выехать работать в европу
Владимир Показати IP 25 Липня 2014 06:18
ВСе брехня ,не было высокого рейтинга у Порошенко , ему создавался рейтинг на бумаге ,что бы потом его объявить в наглую Президентом . Порошенко не выбрали ,потому -что в выборах президента Украины участвовало менее 50процентов украинцев. До тех пор пока у на в стране все будут договариваться по ситуации ,в стране будет бардак.Да и какой с него президент -СМЕШНО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus