USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звільнення екс-заступників Гунчика – це формальність

26 Березня 2018 18:25
Відповідно до законодавства, заступники голів РДА і ОДА заявляють про припинення своїх повноважень новопризначеним головам у день їх призначення. В зв’язку з цим Світлана Мишковець та Сергій Кошарук написали відповідні заяви після звільнення Володимира Гунчика та призначення на посаду голови ОДА Олександра Савченка.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили заступники голови Волинської ОДА.

Як зауважила Світлана Мишковець, вона планує продовжити роботу в ОДА вже в команді новопризначеного голови Олександра Савченка, якщо той прийме таке рішення. Тому «заява на звільнення» - це формальність.

«Це питання регулює ЗУ «Про місцеві державні адміністрації», - пояснила вона.

Сергій Кошарук повідомив, що «вчинив так, як цього вимагає процедура»: «Я вчинив так, як передбачено статтею 10 ЗУ «Про місцеві державні адміністрації», - прокоментував він.

Зокрема, в статті йдеться про те, що перші заступники та заступники голів місцевих державних адміністрацій заявляють про припинення своїх повноважень новопризначеним головам місцевих державних адміністрацій у день їх призначення.

У відповідь на питання, чи готовий Сергій Кошарук продовжити роботу в ОДА як заступник Олександра Савченка, той відповів, що все залежатиме від рішення голови.

«Якщо поставлять таке завдання – я його виконаю», - прокоментував він.

Отримати оперативний коментар у першого заступника голови ОДА Олександра Степанцова виданню не вдалось, проте джерела у Волиньраді підтвердили інформацію про його звільнення – відповідна заява була написала в п’ятницю. Проте чи продовжить він роботу на цій же посаді при новому голові ОДА – невідомо.

Зауважимо, що під час оперативної наради 26 березня Олександр Савченко повідомив, що планує продовжити роботу з заступниками Володимира Гунчика. Натомість призначив трьох радників. Звільнився з посади заступника директора з питань економічної безпеки «Житомирводоканалу» Олександр Закузенний. Відтепер він працюватиме як радник голови Волинської ОДА.

Радником голови Волинської ОДА, який займатиметься кадровими питаннями та аналітикою, став Петро Столяр. Радником голови ОДА з питань будівництва став Валерій Криворог, який працював в КМДА та нещодавно звільнився з заступника мера Фастова, що на Київщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин В.М. Показати IP 26 Березня 2018 19:29
Ждем на біржі , направлення на навчання по робітничим спеціальностям готові ...
Побажання Показати IP 26 Березня 2018 20:10
Залишення старої команди означатиме для нового голови зарахування собі в пасив всього негативу, баласту і чужих гріхів. Йому повинно бути далеко не однаково, чи розпочне він свій відлік з чистого листа, чи з мінусів з надією, що з часом вийде "в нуль" і лиш потім розпочне фазу позитивної динаміки. Старий кінь борозни може і не зіпсує, але і глибоко не виоре. Так що формуйте нову, професійну, амбіну команду і без оглядки за результатом. Час не жде.
Ігор до Побажання Показати IP 27 Березня 2018 13:46
Так, Поліщука беріть в допомогу, він молодий та амбітний!
Василь Показати IP 26 Березня 2018 20:37
Збирайте манатки, та шуруйте -горе-працівники
ббб Показати IP 27 Березня 2018 12:30
Що там робить ця бабулька мишковець?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus