USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як використовується парковка на луцькому ринку

18 Березня 2015 13:39
Переконатися на місці, чи справді на території парковки, що на Завокзальному ринку, розташовані контейнери, хочуть члени земельної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 18 березня.

Депутати розглянули питання про поновлення договору оренди землі підприємцю Шугаю П.В. для обслуговування парковки автотранспорту ринку «Шанс», що на вулиці Кравчука. Термін договору оренди завершується 23 березня.

Зі слів начальника управління земельних ресурсів Сергія Шабали, є зауваження архітектора щодо того, що парковка суперечить нормам та правилам утримання вулиць і доріг стосовно відстані до проїжджої частини.

У депутатів виникли зауваження щодо того, як підприємець може використовувати ділянку для стоянки, якщо на схемі зображено 13 металевих контейнерів.

Відтак, члени комісії вирішили на місці переконатися, чи справді територія зайнята контейнерами. Відвідати вказану ділянку планують завтра, 19 березня. Депутати планують відмовити підприємцю у продовженні терміну оренди земельної ділянки, проте наразі розгляд питання відклали, вирішивши ухвалити рішення після виїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 18 Березня 2015 13:59
вигідніше на парковці будок наставити, а з міської вулиці зробити парковку, що неможливо проїхати.
777 Показати IP 18 Березня 2015 14:19
а те що на так званих парковках немає паркоматів нікого не хвилює
Лучанин Показати IP 18 Березня 2015 15:53
Там не просто контейнеры , а есть и "левые" контейнера .
Микола Показати IP 18 Березня 2015 16:17
Дуже правильне питання, але депутатський корпус міста якось кволо реагує на звернення жителів Луцька. Пропонувалося ж, наприклад, щоб біля центрального ринку, наприклад міська влада дала дозвіл на офіційну парковку. Що правда там є майданчик на 5 платних місць. Поруч автобусна зупинка, де ні пройти-проїхати чи заїхати. Натомість, її можна було організувати на прямій біля м"ясного павільйона, відразу від лівого повороту , як їхати з площі Воз"єднання. Місця достатньо для тимчасового цивілізованого паркування. Але саме на цій прямій, поруч із заїздом на паркувальний майданчик Васі Токарського, чомусь поставили знак "Зупинка заборонена". Ось тепер і здогадайтеся, чому в цьому місці не можна організувати цивілізовану парковку, що приносила б кошти для міської казни, а не в кишеню якомусь чинуші...
Андрій Показати IP 18 Березня 2015 16:57
В районі Завокзального ринку дійсно немає де ставити автомобілі. Це проблема! Хлопці з міської ради, звертаюсь до вас, її треба вирішувати. Якщо потрібно то і непопулярними методами - наприклад знесенням великої частини контейнерів, або відселенням людей з одноповехових будинків навпроти, або розваленням торгівельних центрів. Невже важко було запроектувати підземну парковку під Ювантом і Караваном?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus