USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучанин хотів обманути луцьких депутатів

23 Грудня 2013 18:53
Чоловік шукав правди, але, на думку депутатів, почав з неправди сам.

На засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 23 грудня, прийшов лучанин, який шукає спосіб реконструювати будинок.

З його слів, він є представником власниці квартири двоквартирного будинку на вулиці Уласа Самчука в Луцьку.

«Двоквартирний будинок у жалюгідному стані. Щоб хоч якось можна було жити у ньому, потрібно добудувати санвузол. Але для цього необхідно оформити папери на земельну ділянку. Проблема в тому, що власник другої квартири уже більше десяти років не живе у тому будинку», - розповідає заявник.

Більше того, зі слів чоловіка, ніхто не знає, де того власника знайти.

Утім, члени комісії не прийняли рішення щодо цього питання, а порадили все ж спробувати відшукати власника другої квартири. Тому що міська рада не має права надавати дозвіл на оформлення будь-яких документів на землю без згоди власника другої квартири.

Крім того, депутати порадили домагатися права на пропорційний розподіл ділянки через суд.

Лише згодом чоловік зізнався, що таки відшукав того, хто володіє другою квартирою. Як з’ясувалося, сусіди, які свідчили, що у квартирі більше 10 років ніхто не живе, дали електронну адресу власника. Ним виявилася жінка, яка нині мешкає у Вільнюсі. Зі слів лучанина, він навіть з нею розмовляв по телефону, пропонував оформити на когось в Україні доручення. Але та, своєю чергою, відмовилася, сказавши, що не має часу. Проте чоловік зізнався, що йому запропонували придбати другу частину будинку за 30 тисяч євро.

Вочевидь, такий сценарій чоловіка не влаштував, тож він і звернувся до міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 23 Грудня 2013 19:30
Да, не в ту комиссию мужик зашел...никто не "досліджував це питання" как полагается
Остап Показати IP 23 Грудня 2013 23:06
ЩОО???? ЗГода ???? це як комУ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus