USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Міськрада не приймає на баланс гуртожиток Луцького медколеджу

17 Вересня 2014 18:45
Мешканці гуртожитку, який ділять між собою обласна клінічна лікарня та Луцький базовий медичний коледж, не можуть приватизувати помешкання.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства сьогодні, 17 вересня.

Йдеться про гуртожиток, який знаходиться по проспекту Соборності, 3. Річ у тім, що 6 його поверхів належать обласній лікарні, а 3 – Луцькому базовому медичному коледжу. Мешканці цих трьох поверхів вже довгий час намагаються приватизувати свої кімнати.

Нагадаємо, в місті вирішили інвентаризувати всі гуртожитки і створили комісію, яка допоможе їх мешканцям реалізувати свої права і приватизувати помешкання, згідно з чинним законодавством.

Однак, саме цей гуртожиток, а точніше три його поверхи, Луцька міська рада не хоче приймати на баланс. Як повідомила начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілія Кашева, уся причина в тому, що електроенергія в гуртожитку не розмежована, всі поверхи мають один лічильник.

Задля цього обласна лікарня уже розробила проектну документацію, однак, необхідно ще здійснити монтаж окремого лічильника. На це коледжу потрібно відшукати близько 60 тисяч гривень. Таких коштів медичний коледж не має. Щоправда, водовідведення все відмежували. Якщо до 25 грудня мешканці гуртожитку не подадуть документи, то люди втратять право на приватизацію.

Тому члени комісії звернулися до управління охорони здоров’я ОДА, аби вони віднайшли 60 тисяч гривень. Начальник управління Ігор Ващенюк запевнив, що кошти постараються віднайти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
студент Показати IP 17 Вересня 2014 19:16
Таких коштів медичний коледж не має? Не смішіть людей! Там ще й не такі гроші є. Але для чого їм його приХватизувати?
Анонім Показати IP 18 Вересня 2014 09:37
Редакція Волинських новин не розібралася в чому суть. Приватизувати хочуть не 3 поверхи, що на балансі коледжу, а 6 поверхів + 9 поверх лівого блоку, що знаходяться на балансі обласної лікарні. Обласна лікарня грошей не виділить 100%, принаймні не за правління Сидора. Тому скоріше за все Обласній раді простіше буде віддати весь гуртожиток на баланс мед. коледжу, а жильців просто виселити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus