USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На місці дитмайданчика у Луцьку «виріс» паркан

27 Травня 2015 13:30
Мешканці будинків на вулиці Стрілецькій проти забудови у їх дворі. Протести розпочалися з початком будівництва.

Лучани просять аби контролюючі органи перевірили законність цього будівництва та чи дотримуються всі норми.

Про це стало відомо під час 74 чергової сесії міської ради сьогодні, 27 травня.

Нагадаємо, в дворі будинків на вулиці Стрілецька, 27, 29, 21 і 23 розпочалася забудова. 13 травня 2015 року відбулися збори мешканців будинків. Тоді на місце, розповів депутат міськради Рустам Дячук, виїжджали заступник міського голови Лариса Соколовська, представники департаменту ЖКГ, замовник і генпідрядник.

Лучан обурює те, що заїзд до будинку планується влаштувати через їх двір. Крім того, як розповіла представниця мешканців будинку на Стрілецькій, 27 Юлія Вусенко, на ділянці, де здійснюється будівництво, обіцяли облаштувати прибудинкову територію сусіднім новобудовам.

Вона зауважила: будинки на Стрілецькій, 27, 29 – вже збудовані 40 років тому, а будівлі за адресою Стрілецька, 21 і 23 – новобудови. Лучанам обіцяли: після того, як згадані новобудови здадуть в експлуатацію, то виконають роботи з благоустрою і облаштують дитячий майданчик.

Та вже декілька років вони отримують відписки з міської ради про те, що все зроблять найближчим часом.

Натомість на місці майбутнього дитячого майданчика виріс паркан і з’ясувалося, що там буде шестиповерхівка.

«Ми просимо призупинити будівництво, щоб з’ясувати, чи виконані всі будівельні норми», - зауважила вона.

Натомість заступник міського голови Лариса Соколовська повідомила, що всі документи на будівництво – в порядку. Щодо дитячого майданчика, то поруч є чимала ділянка, де можна його облаштувати. Тому вона запропонувала лучанам створити ОСББ і розпочати оформлення землі.

Власне, питання будівництва на вулиці Стрілецькій перевірить спеціально створена комісія, яка перевірить ще декілька подібних скандальних об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Травня 2015 13:39
Як спiшать землю деребанити та в долю влiзти,Знають що бiльше до корита не пропхнуться.Вибори на носi
ВІН Показати IP 27 Травня 2015 14:25
ця земля виділена ще в 2001 році з конкретним цільовим призначенням - під житлову забудову, дитячий майданчик є але нехай комісія подивиться до якого стану вона доведена жителями будинківю Фотографія абсолютно не відповідає фактичному місцю розташування ділянки. для чого ці пересмикування
анонім до ВІН Показати IP 27 Травня 2015 14:31
Ви хоч самі зрозуміли що сказали...
він до анонім Показати IP 27 Травня 2015 16:06
розтлумачую: - є державний акт на земельну ділянку на будівництво багатоквартирних житлових будинків,два були збудовані в минулі роки, будівництво третього із-за фінансовоі кризи було відкладено.Для зданих будинків було влаштовано дитячий майданчик і інші господарчі споруди, вони є і на сьогодні але в край занедбаному стані.Нове будівництво здійснюється не на дитячому майданчику а на вільній частині ділянки, фото зроблено зовсім з іншого обєкту і не відображає реальну http://orphus.ru/картину, доступ до майданчика вільний На цю ділянку претендують -,жителі інших старих будинківв яких є своя прбудинкова територія,але вона належним чином не оформлена - іі площа дозволяє розмістити будь які майданчики.Питання в тому, що теперішні жителі не хочуть щоб жителі майбутні коритувались внутрішньоквартальними проіздами .Зазначу що на період будівництва ці проізди не використовуються,жодних незручностей не створено.Ось і все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus