USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині є проблеми із виділенням ділянок для учасників АТО

16 Липня 2015 11:12
У двох районах області ситуація із виділенням земельних ділянок для учасників АТО та їхніх родин є проблематичною.

Про це йшлося під час розширеної наради з земельних питань у Волинській облдержадміністрації 16 липня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, обмежені можливості виділення таких ділянок існують у Луцькому та Шацькому районах.

З його слів, в області є чимало сільських голів, яких мало цікавить доля родин вояків – вони ухвалюють під час сесій сільрад рішення про відмову у наданні ділянок, а на наступній – виділяють таку ділянку іншим громадянам. До того, щоб «поставити на місце» таких представників органів місцевого самоврядування, долучаються правоохоронці.

Також проблематичною є ситуація у Луцькому районі, де поблизу села Рокині велика земельна ділянка перебуває у власності Національної академії наук. Згоду на передачу угідь військовим для будівництва академія наполегливо не дає, водночас, на ділянці «нічого не робиться».

Відтак, як пояснили в облдержадміністрації, є два способи вирішення проблеми – запросити вояків АТО поїхати у Київ до керівництва академії з двома КамАЗами шин та засобами для їх підпалювання, або пояснити академії, що земельні ресурси розбазарюються, а це є злочин проти держави та елемент корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маяки на дроті Показати IP 16 Липня 2015 11:16
То для учасників АТО значить немає???? А для прокурорів на Зміїнці 1, 7 гектара відбабахали і чомусь ****нчик про це не каже. Гнати в шию всіх цих дармоїдів , казнокрадів і хапуг з адміністрацій - ярмольських, гунчиків і все те шобло що там сидить і жирує. Па""""""ки!
Напалм Показати IP 16 Липня 2015 14:53
Горітимуть скоро панські,прокурорські,суддівськи маєтки !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus