USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приватна фірма відібрала в сім’ї інвалідів приміщення в центрі Луцька

25 Вересня 2014 16:28
Прокурор міста Луцька звернувся до суду, аби захистити інтереси мешканців будинку №19 по проспекту Волі в обласному центрі.

Власниці двох квартир у цьому будинку, одна з яких є інвалідом І групи, інша виховує дитину-інваліда, звернулися до прокуратури, адже підвальне приміщення в будинку, яке згідно із законом мало бути безоплатно надане в їхню власність, було незаконно приватизоване приватним підприємством.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Факт незаконності приватизації уже визнаний судом. Ще у вересні 2011 року постановою Луцького міськрайонного суду задовольнили позовну заяву прокурора міста Луцька в інтересах мешканців будинку до Луцького міського голови, Луцької міської ради та приватного підприємства «Телфорт» про визнання незаконним і скасування розпорядження міського голови від 18 квітня 2002 року «Про приватизацію частини нежитлового підвального приміщення за адресою: пр. Волі,19 у м. Луцьку» та рішення міської ради, яким це розпорядження було затверджене.

Ухвалою Львівського апеляційного адміністративного суду від 06 травня 2014 року цю постанову суду залишено без змін.

Попри це люди не можуть розпоряджатися належним їм за законом майном, бо досі не скасований договір його купівлі-продажу та реєстрація права власності підприємства й Луцької міської ради на це майно.

Відтак, аби повернути людям їхню власність, прокуратура вимагає визнати недійсним договору купівлі-продажу частини нежитлового підвального приміщення загальною площею 98,4 кв.м. та вартістю 780 тисчя гривень та скасувати рішення державного реєстратора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus