USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Центру дитячої творчості в Луцьку дозволили пільгову оренду

25 Червня 2015 12:13
Приміщення площею 615,3 метра квадратних на вулиці Богдана Хмельницького, 40 у Луцьку до 2018 року віддали дитячому центру на пільговій основі.

Відповідне рішення ухвалили луцькі депутати під час першого пленарного засідання чергової 75 сесії міської ради 24 червня.

Нагадаємо, Центр дитячої та молодіжної творчості «Диво» просив надати в оренду приміщення за гривню на рік.

Підтримати проект рішення закликала член депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич. Вона зауважила: під час своєї діяльності неодноразово доводилося співпрацювати з центром «Диво». Там педагоги роблять чимало добрих справ, працюючи фактично на ентузіазмі.

Її підтримав депутат, член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас. Він запропонував у майбутньому оформити довгостроковий договір з Центром, аби він міг залучити грантові кошти.

Однак депутат Артур Василевський заявив, що в цьому Центрі ніхто з дітьми не займається. Він навіть декілька разів приходив на місце і з сусідами спілкувався.

«Дітей там не бачили. І давним-давно все там зруйновано», - повідомив депутат.

Однак взяв слово перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Він розповів, що сам є вихованцем Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво». І навіть своєю успішністю він частково, каже, завдячує Центру. З його слів, свого часу центр «Диво» уже орендував це приміщення, але у 2006 році їм відмовили. І декілька років центр «Диво» в цьому приміщенні не діяв. Якраз за цей час приміщення і зруйнувалося.

Відтоді як центр «Диво» повернувся в приміщення, силами колективу вдалося зробити автономну систему опалення, відремонтували дах, підготували проектну документацію на реконструкцію приміщення.

Зрештою, депутати таки дозволили Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» платити одну гривну на рік до 30 червня 2018 року (до завершення терміну дії договору оренди).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маша Показати IP 26 Червня 2015 09:23
Що за центр Рога єнд Копита, якого крім генерала АТО Яковлева ніхто не знає. Це що його штаб виборчий? Ну ну..... цікаво що буде далі....робити гігант мислі і майбутній директор зоопарку. А чи не пора на фронт? Коли повістки депутатам роздадуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus