USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку забудовник веде роботи біля газопроводу високого тиску

27 Серпня 2015 10:55
На вулиці Теремнівська в Луцьку розпочали будівництво об’єкту, на який не пред’являють жодних документів.

Про це стало відомо під час засідання чергової 77 сесії міської ради сьогодні, 27 серпня.

Депутат міської ради Павло Данильчук повідомив, що в цьому мікрорайоні вже стався конфлікт і на місці побували правоохоронці.

Зі слів депутата, там уже викопали котлован і тривають роботи на ділянці, де лежить газопровід високого тиску, про що свідчить припис ПАТ «Волиньгаз».

Хто і що там будує - невідомо. На місці будівництва вже побував наряд міліції. До правоохоронців вийшла пані, яка назвалася представником забудовника. Згідно з інформацією Павла Данильчука, ця жінка має стосунок до ресторації «Княжий двір».

Також, з його слів, на саме будівництво немає паспорту, немає огородження. Представниця забудовника відмовилися давати свідчення правоохоронцям.

Відтак, депутат попросив управління архітектури та земельних відносин надати інформацію: які є дозвільні документи на цю ділянку і що там має будуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus