USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

100 фільмів за 100 хвилин стартує. Скоро – Луцьк. ВІДЕО. ФОТО

7 Листопада 2013 08:34
Всеукраїнський фестиваль екстремально-короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин» привезуть у Луцьк.

Нагадаємо, все буде як у звичайних стрічках: головні герої, історія, драма, саспенс, хепі-енд. Є лише одне обмеження – хронометраж. Сьогодні, 7-ого листопада, проект стартує у столиці.

Фільми тривають всього одну хвилину. Програма заходу не обмежується окремими жанрами стрічок, і на екрані можна буде побачити окрім ігрових та анімаційних стрічок, документальні та експериментальні.
Окрім того, у програмі багато фільмів пов'язаних з відомими особистостями світу кіно. Американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє глядачам різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки присвячені Альфреду Хічкоку, Стенлі Кубрику, Майклу Джексону та Даррену Арановскі. Серед стрічок є номінанти на премію «Оскар», переможці численних міжнародних кінофестивалів та стрічки іменитих аніматорів та режисерів з усього світу. До речі, буде у програмі і фільм наймолодшого учасника фестивалю - 6-ти річної дівчинки Жені, - обіцяють організатори.

Упродовж листопаду фестиваль завітає до інших українських міст: Львів, Ужгород, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Івано-Франківськ, Рівне та Луцьк.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus