USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

16 вересня: події, факти, дні народження

16 Вересня 2010 09:59
16 вересня святкує директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк.

Свої вітання з нагоди цього свята йому висловлює голова Волинської Асоціації колекціонерів «Паритет» Анатолій Сєрков.

«Бажаю імениннику міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, творчого натхнення та нових креативних ідей. Заодно хочу запросити на виставки, які влаштовує наша Асоціація».
* * *
Окрім того, день народження сьогодні святкують директор ПП «Простір» Олександр Клімов, начальник Центру пропаганди ГУ МНС України у Волинській області Ірина Варварук.

Редакція «ВН» приєднуються до поздоровлень, і зичать іменинникам невичерпного оптимізму, комфорту і здоров’я.

Іменинниками цього дня є Олексії, Василиси, Єфими, Івани, Іллі, Костянтини та Петри.

Окрім того саме 16 вересня народилися англійський король Генріх V, англійський поет і драматург Джон Гей, американський кіноактор Пітер Фальк, відомий своєю роллю лейтенанта Коломбо, російський полководець Михайло Кутузов, маг та ілюзіоніст Девід Коперфілд та актор Міккі Рурк.

16 вересня Мексика святкує свою незалежність, а 1994 року Генеральною Асамблеєю цю дату оголошено Міжнародним днем охорони озонового шару.

Також цього дня у 1658 році Гетьман України Іван Виговський уклав із Польщею Гадяцький договір, а у 1899 році у Західній Україні створено Національно-демократичну партію.

З 2000 року 16 вересня вважається Днем Пам’яті журналіста Георгія Гонгадзе – саме цього дня його викрали
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus