USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

20 ФОТО без фотошопу, у справжність яких важко повірити

17 Січня 2013 13:01
Останнім часом стає все важче визначити справжність знімків, які кожен день у величезній кількості з'являються в інтернеті. Найчастіше відфотошоплені фото приймають за справжні, навпаки відбувається набагато рідше. Фотографії, які ви побачите нижче - якраз такий випадок. Жодної з них фотошоп не торкнувся, хоча в це дуже важко повірити, - інформує Вigpicture.ru.


1. Здавалося б - все просто. Хтось узяв фото великого суховантажу і наклав його на зображення мирного села. Можна навіть звинуватити фотошопера в тому, що робота зроблена незграбно. Тим не менш, цей знімок - справжній. У 2007 році судно Pasha Bulker сіло на мілину на пляжі Ньюкастла (Австралія) і, як нескладно здогадатися, негайно стало місцем паломництва туристів.

2. Цього ведмедя звуть Брутус, він виріс серед людей, знімається в рекламі, веселить народ на весіллях і цілком гармонійно відчуває себе за столом.

3. Цей тенісний корт на висоті більше 800 метрів був влаштований нагорі готелю Бурдж аль-Араб для матчу між Роджером Федерером і Андре Агассі, який відбувся в Дубаї 22 лютого 2005.

4. «Невидимий хокеїст» на цьому знімку - теж не фотошоп. Просто в запалі боротьби з норвезького гравця злетіла каска.

5. Чорно-білий Санта на цьому кольоровому знімку 2009 року, здається, точно не може бути справжнім. Однак може. Просто хороший грим і костюм.

6. Про те, як саме цей велосипед виявився в живому дереві, ходить безліч легенд. Але як би це не відбулося, дерево, яке поглинуло байк, дійсно існує, і якщо ви коли-небудь опинитеся в штаті Вашингтон (США), то зможете самі в цьому переконатися.

7. Хлопчик з таким запасом пальців (15 на руках і 16 на ногах) народився в Китаї в 2010 році. Все зайве йому потім видалили.

8. У певних умовах хмари дійсно можуть формуватися в приміщенні.

9. Це не жарт. Цей складаний ножик швейцарської фірми Wenger включає 85 інструментів. Його довжина - 23 см., вага - майже кілограм.

10. Хто повірить, що кролик може вирости до таких розмірів? Тим не менш, Карлу Змлоінскі з Німеччини дійсно вдається вирощувати таких ось «монстрів» - для їжі і на продаж. Бізнес процвітає.

11. На Землі дійсно є місця, де влаштовують перегони на страусах.

12. Це чудо техніки називається Уно - перший мотоцикл з одним колесом.

13. Може, цей запасливий водій з Сомалі далеко і не поїхав, але те, що намагався - це факт.

14. Цих «собакенгуру», які живуть на Філіппінах, звуть Кьют і Бамбі. Насправді ці дві собаки просто народилися без передніх лап.

15. Цей знімок епічної піщаної бурі був зроблений в 2005 році в Іраку.

16. Гігантська скульптура - стіл і стілець - називається «Письменник». Вона знаходиться на північній околиці Лондона. Італійський майстер Джанкарло Нері хотів підкреслити своїм творінням неминучість самотності всякого автора.

17. Здається, що для створення цієї скульптури, відомої як «балансуючий камінь» повинно було знадобитися або величезна кількість клею, або велика майстерність фахівця по фотошопу. Тим не менш, ця піраміда з каменів дійсно вибудувана таким чином, що вони здаються випадковим набором, що порушує закон гравітації.

18. Це справжня діра, в яку зливається вода озера Берресса (Каліфорнія). Причому діра не маленька - 20 метрів в діаметрі.

19. Цього дволикого кота звуть Янусом і він потрапив до книги Гіннеса як довгожитель серед кішок з подібними відхиленнями (12 років).

20. Схоже на армію морських монстрів, насправді - всього лише водорості, які час від часу викидає на один з пляжів Нової Англії (США).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Туристка Показати IP 17 Січня 2013 13:38
Надзвичайні фото і неймовірні історії!
зе бест Показати IP 17 Січня 2013 14:59
Так так, розкажіть психіатру...не торкався фотошоп...Особливо на фото з велосипедом в сосні.
Лісник до зе бест Показати IP 18 Січня 2013 13:06
Коли сосна була ще молодою, "всяке" могло "трапитися". Тут без людського фактору не обійшлося. А дерево з часом зрослося.
зе бест Показати IP 17 Січня 2013 15:07
Як мінімум 3 фото-махровий фотошоп...
007 Показати IP 18 Січня 2013 09:57
)) кролик - "гігант" - гляньте на руку фермера, вона в нього теж гігантська! кролик, звісно, не малий, але ефект фотографії базується на візуальному обмані; камінці - взагалі маячня якась. тінь незрозуміла + навколо каменів видно пікселі - сліди графічної програми. На живому фото таких не буде. дитина з безліччю пальців - фото березня 2010р, згідно інформації народилася дитина у 2010 році... хай там скільки пальців, але вони явно не 3-місячної дитини; чорно-білий сантаклаус - явний фотошоп - все, крім дівчини, у фокусі... + пікселі; ведмідь з столом - немає слів! що з освітленням??)
до 007 Показати IP 18 Січня 2013 22:40
не хочете працювати в нас?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus