USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Американець пропонує $10 тисяч за знайомство

28 Березня 2011 17:05
Житель Сан-Франциско Чез МакФлі створив сайт, на якому пропонує відвідувачам підібрати для нього наречену, в разі вдалого знайомства американець обіцяє $10 тисяч.

Про це інформує Кореспондент .
Американець планує одружитися цього року. Його сайт Hookchasup.com (Підчепи Чеза) містить фотографії МакФлі та його коротку біографію. Запустити сайт і кампанію з пошуку дружини МакФлі допомогли його друзі та адвокат, який уточнює, що визначена сума буде виплачена одноразово і тільки тому, хто особисто представить його клієнта майбутній дружині.

Охочим запропонувати МакФлі знайомство з жінкою, яка може стати його супутницею життя, пропонується написати підприємцю електронний лист з представленням і фотографією дами. МакФлі стверджує, що не мав успіху на сайтах знайомств, і це навело його на думку про створення сайту, на якому у нього не буде конкурентів в особі інших користувачів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на інтернет-аукціоні eBay з'явився незвичайний лот: 17-річна мешканка Угорщини виставила на продаж свою невинність. Дівчина пояснила своє рішення тим, що їй та її сім'ї необхідно виплатити борги за будинок, інакше влада його відбере.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus