USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Американка знайшла у своїй спальні алігатора. ФОТО

26 Квітня 2011 14:40
У США мешканка міста Палметто (штат Флорида) знайшла в одній зі спалень свого будинку живого алігатора завдовжки близько 1,8 метра.

Як з'ясувалося, тварина заповзла в будинок із сусідньої водойми, поки господарі були відсутні, і розташувалася в кімнаті для гостей. Алігатор проліз через спеціальний отвір у вхідних дверях, що служить входом для хазяйських кішок, пише "ТСН.ua".

Алексіс Данбар виявила крокодила, коли повернулася додому. За її словами, підлога в квартирі була в крові, і вона подумала, що хижак з'їв її кішок. Насправді виявилося, що кров йшла з ран алігатора - він поранився, коли залазив до хати. Вихованці Данбар не постраждали.

Крокодила впіймали представники служби з нагляду над тваринами, яких викликала жінка. Спочатку тварину загнали у ванну кімнату, а потім накинули на нього мотузку і виволокли на вулицю. Незабаром після цього алігатора відпустили.

Довідково:

Американські алігатори живуть на території штатів Флорида, Луїзіана, Північна і Південна Кароліна. Також вони зустрічаються біля узбережжя Мексиканської затоки. Алігатори живуть в прісній воді, вибираючи для проживання ставки, болотисті місцевості та річки.

У Флориді алігаторів розводять для отримання шкіри і подальшого виробництва аксесуарів з неї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus