USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Американська співачка Lady Gaga рекламує українську горілку. ВІДЕО

9 Грудня 2009 10:11
На всесвітньовідомому відеосайті You Tube встановлено рекорд відвідувань – новий кліп «Bad Romance» американської співачки Lady Gaga на сьогодні переглянули 29 мільйонів 50 тисяч (!) відвідувачів сайту. Рекорд для українців приємний тим, що у відеокліпі американка рекламує українську горілку «Неміров» - класичний приклад так званого продакшн плейсмента.
 
У інтерв’ю телеканалу MTV співачка розповіла: «У ролику мене викрадають супермоделі. Вони обливають і напоюють мене горілкою перед тим, як відіслати до російської мафії». Співачку обливають українською горілкою «Nemiroff», пляшка якої кілька разів зявляється у відеокліпі.


Nemiroff пють і російські мафіозі, коли торгуються за співачку. Окрім української горілки, Lady Gaga при нагоді прорекламувала свої власні навушники «HeartBeats In-Ear Headphones by Monster».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 9 Грудня 2009 10:21
«Nemiroff», як завжди молодці. Вони не тільки роблять якісну горілку, а й дуже вміло і професійно просувають свій бренд на міжнародних ринках (і видно з усього, що коштів на це не жаліють). Так тримати.
Roma Показати IP 9 Грудня 2009 12:43
Nemiroff і Made in Ukraine тепер більше про Україну будуть знати завдяки Lady Gaga
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:15
До seal: шкода тільки, що на ринку більше фальсифікату, ніж справжньої "немирівської" (чи просто якісне вони на експорт відправляють) :(
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 22:41
ого, тепер українським пойлом будуть травити і америкосів?!
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 21:00
Нашу горілкі скрізь полюбляють, томущо вона найкраща. На експорт роблять кращий продукт, ніж для себе, це точно. Реклама багато значить - це велика сила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus