USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Астрологічний прогноз на 2010-й від Олександра Сінкевича

18 Січня 2010 12:58
Відомий астролог і журналіст із Володимира-Волинського Олександр Сінкевич оприлюднив свій астрологічний прогноз на 2010 рік.
 
«Колись пан Глоба пророкував нам «стрибок крізь прірву на вогненному барані». Мовляв, Україна має перестрибнути через стромовину – і надалі все у нас буде добре. Добре ніхто не зажив, бо на тім краю провалля приземлилися самі барани. І нас за собою притягли. Ось вам й уся астрологія. А вона – річ уперта, як і той баран, що мав нас витягти з прірви. Бідолаха не знав, що його свині осідлають.
 
2009-й був роком Бика – великої й сильної худобини, яка мусила витягти нас із кризи. Разом із ралом, що оре ниву земну і небесну. Не вийшло. Сподіватимемося на Тигрика. Він точно «порве» усі наші біди», - каже автор річного гороскопу Олександр Сінкевич.
 

 
ОВЕН
 
Упродовж наступного року пануватимуть емоції: кар’єра триматиметься на волосині, вас потягнуть до суду або обставини змусять залагоджувати дуже складні правові питання. Зорі будуть до вас надміру прихильними, тому всі конфліктні проблеми розв’язуватимуться на вашу користь. Певна несподіванка – раптове звільнення, зрада або зізнання коханого/коханої – переверне ваше життя сторчма, але наприкінці року ви зрозумієте, що ваші мрії таки здійснилися. Адже поряд із вами людина, якій нарешті можна довіряти, нова робота, де можна реалізовуватися, і ніхто більше не загрожує вашому майну та фінансам. Неприємності будуть доволі серйозними, але досить швидко конфлікти та поразки перетворюватимуться на перемоги!
Актуальні сфери життя: закордонні поїздки, особисте життя, юридичні проблеми.



 
ТЕЛЕЦЬ
 
Наскільки важкими були попередні роки, настільки легким буде наступний. На вас чекає оновлення у матеріальній сфері: нове житло, нові меблі, нова машина… Вряди-годи траплятимуться несерйозні любовні пригоди і захоплення, які не викликатимуть ревнощів та непорозумінь, якщо ви свідомо не загострюватимете ситуацію. Проблеми виникатимуть хіба в родині, якій доведеться допомагати фінансово (братові, сестрі, племіннику). Втім витрати швидко компенсуватимуться, криза виглядатиме потойбічною дурницею, і ви навіть маєте шанс потрапити на шпальти газет.
Актуальні сфери життя: родина і нерухомість, фінанси, стосунки з братом-сестрою.



 
БЛИЗНЮКИ
 
Ви помиляєтеся, гадаючи, що омріяна фінансова стабільність допоможе вам розв’язати усі інші проблеми. Справді, наступного року матеріальні клопоти перестануть вас обсідати, але стануть реальними суперечності між кар’єрою і сім’єю. Натомість ви почнете страждати від самотності. Рідний дім може стати чужим, близькі перестануть розуміти, і нарешті ті, кому ви так довіряли, завдадуть підступний удар у спину. 2010-й стане роком викриттів та відкриттів – сортуванням людей на ворогів і друзів. Нині ви й гадки не маєте, наскільки вороги нагострили на вас ікла.
Актуальні сфери життя: здоров’я, таємниці, конфлікт між роботою і родиною.



 
РАК
 
Найголовнішою втіхою наступного року стане те, що самі собою розсмокчуться проблеми з батьками. Втім доведеться знову зосередитися на чужих інтересах. З усіх поточних проблем з’явиться доволі ефективний вихід. Проте за успіхом на вас чекатиме незаслужена образа і звинувачення. У вашому житті з’явиться людина з минулого, яка завдасть багато болю, але винагородить спалахом щастя і пристрастей. Жінкам-Ракам варто потурбуватися про здоров’я дітей, чоловікам – звернути увагу на самопочуття другої половинки. Наприкінці року на вас чекають шлюб/розлучення, поповнення в родині і доволі привабливі ділові пропозиції.
Актуальні сфери життя: шлюб, кар’єра, допомога іншим.



 
ЛЕВ
 
Це рік професійних досягнень і маленької або великої слави. Нарешті ваші проекти зможуть втілитися у життя без особливих зусиль (усі зусилля було докладено в минулому). Втім однаково доведеться «рватися на клапті», догоджуючи усім, від кого ви залежні. Від рідні надійде несподівана звістка, яка поставить вас перед неабияким вибором: доведеться вирішувати, що або хто вам важливіший. Усередині року матимете нагоду познайомитися з особою, яка кардинально змінить ваше життя. Втім на ліпше чи на гірше, залежатиме від обставин, що складатимуться. У будь-якому разі впродовж 12 місяців ви почуватиметеся людиною, залежною від долі…
Актуальні сфери життя: приємний сюрприз від родичів, важливе знайомство, несподіваний успіх.



 
ДІВА
 
Життя перевірятиме на витривалість та міцність ваші обітниці, порядність і чесність. У вас будуть спокуси, тому можете знехтувати обіцянками й гарантіями, які останнім часом з легкістю роздавали близьким і стороннім людям. Актуальними стануть питання повернення боргів та виплати кредитів. У бізнесі й на роботі на вас чекають підступи колег і конкурентів, жорсткі умови начальства та боротьба за місце під сонцем. Ви прагнутимете любові й розуміння, але зможете отримати їх від зовсім сторонніх людей, які стануть вашими друзями. Ваші орієнтири поміняються, можливо, комусь це завдасть болю, але нарешті зрозумієте, чого вам треба і хто ваші друзі…
Актуальні сфери життя: зобов’язання, конкуренція, боротьба.



 
ТЕРЕЗИ
 
Цьогоріч, хай як ви намагаєтеся контролювати події та обставини, доведеться визнати зверхність долі і скоритися Провидінню. Адже обставини раз у раз переконуватимуть: ліпше було не любити, ліпше було не ходити… Відтак і життя ваше коливатиметься наче на шальках терезів: від успіху до поразки, від виграшу до, вибачте, голої дупи. Головна порада від зірок – не старайтеся усе контролювати. Тільки зараз вступаєте у період оновлення, незалежно від того, скільки вам років і що ви пережили у минулому. Нині ви усього лише зернятко на Божій віялці. І не вам вирішувати, хто ви: осот чи пшениця…
Актуальні сфери життя: перемоги і поразки, збитки і прибутки, зустрічі і прощання.



 
СКОРПІОН
 
Ви ризикуєте втратити дуже близьку людину. Не обов’язково через смерть. Вона може просто перестати для вас існувати, адже підлість і зраду ви не прощаєте собі, а отже, нікому. Втім ризик несподіваних втрат переслідуватиме вас протягом усього наступного року. Але ж страждання роблять вас сильнішими, чи не так?.. Попри все впродовж наступних 12 місяців ви не лише легко позбудетеся усіх обтяжливих боргів і зобов’язань, але й зможете добряче попаритися. Доля вимагатиме у цей час від вас героїзму і самозречення. Із грамотами подяки за вами ніхто не бігатиме, але ви почуватиметеся щасливими. Власне, оце почуття щастя і подарує вам наступний рік!
Актуальні сфери життя: громадська діяльність, зрада кращого
друга, важка втрата.



 
СТРІЛЕЦЬ
 
Планування, робота і дисципліна вже не допомагатимуть. Доведеться реально оцінювати свої шанси й можливості та нарешті відсікати те, що тривалий час нишком вважали «сміттям» – кар’єру, роботу, начальство, колег, імідж «незамінного робітника». Адже виявиться, що вас можна замінити, та ще й як! Авжеж, фінансова сфера вельми і вельми постраждає. Проте нарешті почнете вигравати ви! Вами і досі користаються – ви цього НАВМИСНЕ не помічаєте? Доля втомилася вас випробовувати, вона вже давно здалася і лежить під килимком. Не журіться, коли все йтиме шкереберть, коли у вас вкрадуть машину, квартиру, або поб’ють вікна… Ваші плани не руйнуються, вони нарешті міняються у потрібному напрямку…
Актуальні сфери життя: перевірка на витривалість, руйнування планів, навернення до реалізму.



 
КОЗОРІГ
 
На відміну від Стрільців ваші плани і наміри давно мають підтримку зірок. Вам тільки лишилося визначитися з пріоритетами. Будуть пропозиції навчання за кордоном, успішно складені іспити, схвальні відгуки про вашу роботу не лише керівництва, а й заздрісників і конкурентів. Залишається хіба переконати близьких, що тривала розлука піде усім на користь. Щоправда, вам слід остерігатися травм, аварій і фізичного насильства. Адже цьогоріч ви мусите балансувати між жертвою й винуватцем, до кінця не знаючи, у чий бік схиляться терези. На вас чекає новий колектив, більше шансів і ще більше проблем, які не зможуть затьмарити остаточний успіх.
Актуальні сфери життя: нові стосунки, нові плани, злет у кар’єрі.



 
ВОДОЛІЙ
 
Вам доведеться зробити найважче: змінити гнів на милість, визнати свої помилки і навчитися прощати. Доки ваше покаяння ще комусь потрібне. Як не важко це для Водоліїв, але зорі навчать вас нарешті Любити. Не відсторонено по-дружньому, а щиро і насправді. Цьогоріч ви потрапите під шквальний вогонь безпідставних звинувачень. Не виправдовуйтеся, вам ніхто не повірить. Хіба обставини невдовзі покажуть, хто є «ху». Усі, хто чіплявся до вас, як реп’яхи до собачої шерсті, відпадуть у безвість. Поряд залишиться тільки одна людина. Людина варта усього людства…
 

 
РИБИ
 
Наступного року саме вас з усього зодіаку чекає найбільше очевидних успіхів і винагород. Не буде жодних фінансових проблем. Навпаки: гроші тектимуть рікою. Нарешті знайдуться час і можливості присвятити себе улюбленій справі. Хіба діти потішать звісткою про одруження, коли ви плануватимете зовсім інші витрати, ніж замовлення ресторану і купівлю весільної сукні для невістки. Втім подітися буде нікуди – цьогоріч багато відносно молодих представників цього знаку стануть бабусями і дідусями.
Актуальні сфери життя: творчість, діти, гроші, - пише «Сім’я і дім».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
www.simya.com.ua Показати IP 18 Січня 2010 13:07
Посилання забули (?) дати?
Скептик Показати IP 18 Січня 2010 16:15
Астрологія це псевдонаука. і ці всі прогнози до одного місця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus