USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Барак Обама зраджував дружині?

3 Травня 2010 12:35
В американській пресі з’явилася інформація про те, що президент США Барак Обама зраджував своїй дружині.

Про це пише Кореспондент.net.

Про події, які відбулися шість років тому, написав американський таблоїд Globe. Видання посилається на колишнього водія Обами, який тоді ще не був главою країни.

Журналісти стверджують, що у президента США в 2004 році був таємний роман з 29-річною Вірою Бейкер.

Дівчина працювала помічницею Обами в передвиборчому штабі, коли майбутній президент США балотувався на посаду сенатора від штату Іллінойс.

За словами колишнього водія Обами, якось після зустрічі з виборцями він особисто відвозив боса і його подругу в готель у Вашингтоні, після чого отримав гроші за мовчання.

Таблоїд пише, що відомості, отримані від водія, підтвердили ще декілька різних джерел - існує нібито навіть відео з компроматом на президента і особисте листування закоханих.

Дізнавшись про захоплення чоловіка, Мішель Обама, стверджує таблоїд, зробила все, аби відіслати місс Бейкер подалі. Зараз вона працює на одному з регіональних телеканалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus