USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бізнес закрився від вірусу масками

6 Листопада 2009 15:16
Боронити працівників від епідемії марлевими масками виявилось у луцьких компаній найпопулярнішим засобом у боротьбі з грипом. Як зізналися самі підприємці, вимушений маскарад таки убезпечив працівників від численних лікарняних. Про це 6 листопада повідомляє репортер «Волинських новин».
 Керівник прес-бюро ВАТ «ЛуАЗ» Ярослав Андрушко повідомив, що статистика захворюваності на грип їх працівників не значна. «Ми закупили одразу марлеві маски, провели необхідні інструктажі і заборонили допускати на роботу хворих працівників. Крім того, на заводі постійно діє медпункт, куди кожен може звернутись за необхідною допомогою», - розповів Ярослав Андрушко. Начальник прес-бюро також помітив, що колектив сам себе почав страхувати від хвороби, і кожного, у кого проявляються найменші симптоми хвороби, самі колеги просять піти на лікарняний.
А у ТзОВ «ТД «Аванта» ситуація з захворюваністю гірша. «Ми одразу закупили 1500 масок для наших працівників у всі міста, де є супермаркети мережі. Зараз придбали ще півтори тисячі, аби були на зміну старим більш високої якості, типу респіраторів. Проте, не зважаючи на це, багато персону захворіло. Особливо це відчувається по Львівській області», ― повідомила начальник по роботі з персоналом товариства Світлана Сєркова. Як у бек-офісі, так і у фронт-офісі, за словами Світлани, завжди багато відвідувачів, тому співробітники регулярно провітрюють та прибирають хлорним розчином приміщення.  
Керівник ресторану «Бравий Швейк» Тетяна Шабалена повідомила, що на початках епідемії весь персонал отримав багаторазові маски. Скоротило керівництво і роботу розважального закладу загалом на 3 години. Відтепер посмакувати чеською кухнею і пивом можна не з 10.00, а з 12 і лише до 22.00, замість звичних 23. «Ми регулярно обробляємо приміщення дизінфекційним розчином, проводимо тричі на день вологе прибирання. Напевне, тому, на щастя, ні одного працівника хвороба не скосила», ― повідомила ресторатор.
Проте, найдбайливішою виявилась компанія «Модерн-Експо». Начальник відділу кадрів Наталія Йонік повідомила, що підприємство, окрім закупівлі багаторазових масок, придбало для працівників вітаміни та профілактичні медикаменти, які також роздавали персоналу. «Ми ще в суботу привезли марлеві пов’язки з Польщі, бо дістати їх в Луцьку було важко, а потім замовили пошиття ще 500 масок у приватного підприємства. Аби підвисити імунітет працівників також компанія придбала амізол та вітамін С. Мабуть завдяки цьому відсоток захворюванності лише 5 %», ― резюмувала Наталія Йонік. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Куратор Показати IP 6 Листопада 2009 15:50
Це приємно коли керівництво дбає про своїх працівників. А нас з роботи не відпускають раніше часу ( І роботи нагальної немає, а скорочувати робочий день не думають. Добре, що хоч від навчання зараз звільнили (а начальник про це не знає ))))
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 16:11
ще один метод приховано-відвертої реклами
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 16:17
Добрий підхід до проблеми виконуються всі методи захисту для людей. Що ж похвально
Софі Показати IP 6 Листопада 2009 17:30
Український бізнес завше у масці ходить. То від податків маскується, то від вірусів...
Roma Показати IP 6 Листопада 2009 20:22
Автозавод вирішили поставити всім у приклад....
Гуцул Показати IP 6 Листопада 2009 21:17
Респект бізнесу Волині! Якщо не приймати жодних заходів, плюнути на лікарок, плюнути на самих себе, то тоді, звичайно, не мудро і ускладнення отримати, і в ящик зіграти.
Валентина Показати IP 6 Листопада 2009 21:52
Авторам все-таки треба перечитувати те, що пропонують читати користувачам. От в цьому матеріалі, наприклад, де вишукали таке слово: "підвисити"імунітет?
Ольга Показати IP 6 Листопада 2009 22:10
Браво!Автозавод-лучший!А людей скоротили.щоб масок вистачило?..
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 16:54
іноді керівники дбають навіть про підлеглих :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus