USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Браконьєри в Чорнобильській зоні бавилися у «Сталкерів»

18 Червня 2010 17:55
У ніч на 18 червня прикордонники Житомирського загону спільно зі співробітниками міліції затримали п’ятьох мисливців, які полювали у зоні відчуження.

Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

Патруль відділу «Млачівка» почув увечері постріли, які лунали з боку Чорнобильської зони. Невдовзі прикордонники виявили неподалік моста через річку Уж мікроавтобус «Фольксваген». Вирішили влаштувати неподалік засідку, про що поінформували співробітників окремого батальйону міліції.

За допомогою тепловізора прикордонники виявили людей, які після 22 години зібралися біля мікроавтобуса. Порушників перепинили дорогою додому.

У зупиненому транспортному засобі було п’ять чоловіків - жителів Житомирської області та міста Буча, що під Києвом. У них виявили чяотири мисливські рушниці, 47 набоїв та три мисливські ножі.

Прикордонники оформили на затриманих документи за порушення правил полювання та порушення прикордонного режиму. Після цього браконьєрів передали співробітникам окремого батальйону міліції з охорони зони відчуження та безумовного виселення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся Показати IP 19 Червня 2010 17:11
от дурні! вони ж шукали чупакабру!Там ще багато чого цікавого рогато-хвостато-копитно-лапе водиться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus