USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік заповів музею власний пеніс

13 Квітня 2011 17:49
Музей пенісів в ісландському рибальському селищі Хусавік через 15 років з моменту свого відкриття поповнився зразком людського органа.

Про це повідомляє Кореспондент , з посиланням на The Daily Mail.

За даними видання, першою людиною, яка заповіла свій статевий орган музею, став 95-річний Палл Арасон.
Керівник музею Сігурдура Хьартарсона каже, що вже декілька чоловіків заповідали музею свої пеніси, але статевий орган Арасона надійшов першим.

«Я чекав такого чолов'ягу 15 років», - повідомив директор.

«Він (Палл Арасон) любив привертати до себе увагу. Веселий був чоловік, любив похвалитися, зробити що-небудь епатажне», - каже Сігурдура Хьартарсона.

Пеніс померлого Арасона вилучили після його смерті, під наглядом лікаря. На питання про величину подарунку Хьяртарсон відповідати відмовився: «Приїжджайте, побачите на власні очі».

Фалологічний музей за літо відвідують тисячі туристів. Там виставлений, наприклад, пеніс кашалота, довжина якого майже 1,70 метрів, фалоси китів, моржів, ведмедів та інших тварин, абажури з мошонки бика.

Хьяртарсон каже, що захопився фалологією в юності, коли йому подарували пастушачий батіг із бичачого пеніса.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus