USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДАІ дозволяє знімати себе на фото і відео

4 Липня 2010 11:29
В Державтоінспекції не бачать підстав для перешкоджання водіям здійснювати фото-і відеофіксацію складання інспектором протоколу про порушення правил дорожнього руху.

Про це пише УБР .

«Коли деякі водії знімають на фото або телефон, на сьогоднішній день я не бачу підстав вважати, що ці люди роблять це незаконно», - заявив заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков.

За його словами, законних підстав припинити зйомку в державтоінспектора немає, якщо це не стосується затримання правопорушника і може заважати виконанню службових обов'язків співробітнику ДАІ.

При цьому Резніков зауважив, що подібного роду візуальна інформація час від часу з'являється в мережі інтернет, аналізується керівництвом ДАІ і певною мірою допомагає усувати недоліки в роботі інспекторів ДАІ.

Він також повідомив, що з початку цього року за отримання хабарів від водіїв до суворої відповідальності було притягнуто 17 співробітників ДАІ. У той же час зафіксовано 1432 факти спроб дати хабаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
driver Показати IP 4 Липня 2010 13:49
17 дайців тільки? Решта певно дали хабаря начальству
Exaboto Показати IP 5 Липня 2010 07:15
Чхати я хотів дозволяє чи ні знімати ДАЇ. Маю повне право.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus