USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дартс знову виводить Луцьк на міжнародну арену

7 Серпня 2013 18:48
Всьоме до Луцька з’їдуться найсильніші дартсмени з України та ближнього зарубіжжя. Волинська федерація дартсу запрошує усіх охочих помірятися у влучності з метрами цього спорту.

VII відкритий міжнародний турнір з класичного дартсу «Кубок Волині 2013» відбудеться 10-11 серпня за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк». Цього року він змінив «прописку» - змагання відбудуться на літньому майданчику клубу «ЗЕБРА», що за адресою: бульвар Дружби Народів, 2.

Організатори – Волинська Федерація Дартсу спільно з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації чекають у гості найсильніших майстрів дротиків з Республік Польща, Білорусь, Російської Федерації, країн Прибалтики, можливо, інших країн.

Формат змагань традиційний: дисципліна «501 Дабл Аут» окремо в чоловічому та жіночому особистих заліках. Змагання з дисципліни «Крикет» – у загальній сітці, особистий залік. Результати учасників змагань з України вносяться до загальнонаціонального рейтингу для заліку та допуску до участі у Фіналі чемпіонату України 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Lee;p Показати IP 8 Серпня 2013 01:18
В этом году сильный состав будет,Бородулин сказал призовой фонд намечается до 200.000 евро,очень серьезный турнир получается,пытались проделать такое в Москве,не получилось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus